pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Był taki wątek na fioletowych Oddział Zamknięty intensywnej terapii LWD (luzu w dupce) i tam dziewczyny gasiły stres przejrzałam belly, już na tym wątku nie piszą ....
Cholera ulubione spaghetti mi nie smakuje dzisiaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Kurna trzeba by zacząć sprzątanie na święta okna myć itd ale bardzo bardzo mi się nie chce. Czy jak w tym roku okna będą brudne to coś się stanie ???
A tak poważnie, mąż powinien umyć okna nie powinno się nadwyrężać
A ja się dziś czuję fatalnie, słabo mi było, zjadłam serek, troszkę pomogło ale dalej słabo... leżałabym tylko...a wczoraj energię miałam...ehhsloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż pracuje nie będę go mordować jeszcze z myciem okien. Najwyżej będą brudne w tym roku umyję na boże narodzenie jak urodzę ha ha ha .
Nie no znając moja mamę i moja teściowa nie zostawia mnie z brudnymi oknami na święta
Pod tym względem są kochane obie chociaż w tej ciąży teściowa jakąś bardziej obojętna jest nie wiem czemu. Czy jej to nie na rękę czy co
Jutro jedziemy powiedzieć moim rodzicom. Ciekawe co powiedzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Sloneczkowa w drugiej ciąży przeważnie szybciej wypycha brzuchol. Bynajmniej ja tak miałam. No ale w 4 tygodniu, to faktycznie trochę szybko.