pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziołcha dziołcha...odpoczywać
Eh po wyschnięciu te testy się nadają na zdjecie, na kazdym kreska....buu czekamy na betę mam rozstrój żołądka hahahaCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No ok, może dostrzeżesz
edit: zła fotka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/086cb21b5f9a.jpg
teraz okCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Olejmy już ten test tak jak ja go olałam ha ha ha ha ha
nie wiem jak linka?SusannaDean lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:słoneczkowa, ty to jesteś Mam nadzieję, że dobrze widzisz
jakby nie daj Boże nic nie było na tej becie to pojadę z reklamacją do okulisty. bo my tu patrzymy uważnie i moj mózg widzi... albo to może lepiej do psychiatry mózg zbadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 12:52
SusannaDean, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:wiesz ja nie dość nie mam okulary to jeszcze mam dodatkową parę oczu wiec co 4 gałki oczneto nie jedna plus te moje okulary
jakby nie daj Boże nic nie było na tej becie to pojadę z reklamacją do okulisty. bo my tu patrzymy uważnie i moj mózg widzi... albo to może lepiej do psychiatry mózg zbadaćMadziulla, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto samo chciałam napisać aciulka przybij piątkę
Co chwilę zaglądam z nadzieją ze a może jednak wyniki już sa, a co dopiero Susanne przechodzi
Uff babcia poszła z córką i psem na spacer 5 minut tylko dla mnie nie wiem co ja zrobię z taką ilością wolnego czasuaciulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny