pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny sama tu umieram nie musicie mi przypominać, strasznie się denerwuję, boję się negatywnej jednak, bo co kreska widoczna bez wątpliwości a co innego cień.... ale okazuje się, że liczyłam owu od dnia pozytywa na teście to było 13 dni temu, a mam liczyć 24 h co najmniej + wiec możliwe, ze 11 dpo jest tylko
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Susanna gratulacje Pamiętam jak w grundniu na jednym z wątków dyskutowałyśmy i zaczynałaś kurację ziółkami:))
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm weszłam z ciekawości na strony sieciowej w poszukiwaniu ciazowych ciuchów. Masakra albo wszystko brzydkie albo męga drogie ( spodnie koło 200 zł). Muszę kogoś popytać gdzie się ubiera ciążowy bo o ile jeszcze latem ujdzie to jesienią już nie będę miała w czyn chodzić
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Hmm weszłam z ciekawości na strony sieciowej w poszukiwaniu ciazowych ciuchów. Masakra albo wszystko brzydkie albo męga drogie ( spodnie koło 200 zł). Muszę kogoś popytać gdzie się ubiera ciążowy bo o ile jeszcze latem ujdzie to jesienią już nie będę miała w czyn chodzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No tak będę robić bo to co na stronach jest to masakra
wie mąż i każe mi wyluzować bo nie mam wpływu i mam myslec pozytywnie
Po stracie chyba zakopałam wszelkie entuzjazm i myslenie pozytywnesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:To przed inseminacją takie cuda? Drogo?
biocenoza kolo 30 zl a chlamydia 151 zl. to sa wymazy z szyjki. wczesniejsze badania krwi moje i meza 600 zl wszystkie badania wazne sa pol roku. to sa badania wymagane przez mojego gina przed IUI