pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam!! co niektore moga mnie kojarzyc z innych watkow
Moge sie dolaczyc do tego pozytywnego watku??
Sussana ja na tel niestety nie widzialam kreski ale na komputerze juz tak! trzymam kciuki aby to bylo to!!
My w tym cyklu podchodzimy do IUI i mamy juz wiekszosc badan porobibonych ale musze jeszcze zrobic badanie z wymazu z szyjki na chlamydie i biocenoze... tyle ze moja @ robi mnie w ciula i mam dzis 8 dc a jeszcze plamilam... musze dzis smsa do gina napisac co mam zrobic bo w sobote mamy wizyte juz... heh -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Witam!! co niektore moga mnie kojarzyc z innych watkow
Moge sie dolaczyc do tego pozytywnego watku??
Sussana ja na tel niestety nie widzialam kreski ale na komputerze juz tak! trzymam kciuki aby to bylo to!!
My w tym cyklu podchodzimy do IUI i mamy juz wiekszosc badan porobibonych ale musze jeszcze zrobic badanie z wymazu z szyjki na chlamydie i biocenoze... tyle ze moja @ robi mnie w ciula i mam dzis 8 dc a jeszcze plamilam... musze dzis smsa do gina napisac co mam zrobic bo w sobote mamy wizyte juz... heh
O proszę! No no to teraz wam się na pewno uda !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:
A ja sobie dzisiaj od czapy zrobiłam jeszcze jeden test bo mi został hi hi
Susanna - to tylko cierpliwosc w Twoim przypadku. Czasem lepiej poczekac niz bete robic - zmarnowana kasa, a @ przybedzie.sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnymajamia wrote:Tez dzis zrobilam. U mnie 13dpo i jak w poprzednich ciazach byl wtedy bladzioch, to teraz fajne krechy.
Susanna - to tylko cierpliwosc w Twoim przypadku. Czasem lepiej poczekac niz bete robic - zmarnowana kasa, a @ przybedzie.
No zobaczymy
-
Susanna spokojnie poczekaj jeszcze 3 -4 dni. Okresu nie bedzie ,zrob kolejny test. I sie nie stresuj. Mi w jednej ciazy test pokazal 3dni po @ blada kreske ,a w kolejnej 6dni przed@ wiec to zalezy od wieku ciazy,moze pozniej owulacje mialas albo u ciebie ten hormon wolniej przyrastagrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Susanna spokojnie poczekaj jeszcze 3 -4 dni. Okresu nie bedzie ,zrob kolejny test. I sie nie stresuj. Mi w jednej ciazy test pokazal 3dni po @ blada kreske ,a w kolejnej 6dni przed@ wiec to zalezy od wieku ciazy,moze pozniej owulacje mialas albo u ciebie ten hormon wolniej przyrasta
Wiecie jak to jest, wstawi się zdjęcie cienia cienia kilka dziewczyn potwierdzi, ja widzę, a potem klops, tak też może być, ale same się wzajemnie nakręcamy.... Teraz już sama zwątpiłam
Tak naprawdę nie wiem czy 12 dc czy później była owu bo bazuję tylko na swoich bólach owu nie byłam na usg w tym cyklu... -
nick nieaktualnyw kazdym badz razie daj znać :*
ja głupia mówie umyje samochód niech maż nie mówi ze tylko leze i pachne naszarpałam się jak głupia teraz mnie brzuch boli.
no i po co ja się mordowałam to nie wiem. auto teraz i tak jest mega zmazaneSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:w kazdym badz razie daj znać :*
ja głupia mówie umyje samochód niech maż nie mówi ze tylko leze i pachne naszarpałam się jak głupia teraz mnie brzuch boli.
no i po co ja się mordowałam to nie wiem. auto teraz i tak jest mega zmazanesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No byłam na becie
Wiecie jak to jest, wstawi się zdjęcie cienia cienia kilka dziewczyn potwierdzi, ja widzę, a potem klops, tak też może być, ale same się wzajemnie nakręcamy.... Teraz już sama zwątpiłam
Tak naprawdę nie wiem czy 12 dc czy później była owu bo bazuję tylko na swoich bólach owu nie byłam na usg w tym cyklu...Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
sloneczkowa mama wrote:w kazdym badz razie daj znać :*
no i po co ja się mordowałam to nie wiem. auto teraz i tak jest mega zmazaneCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Podobno brzuch może boleć po wysiłku ale nie powinnaś tak się zamęczać na myjnie, umyje za Ciebie Trzeba szukać alternatyw
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:No wiem, ale ja chciałam być taka samodzielna i tak w sobotę przed zajęciami pojade na myjnie bo takie zmazane to autoCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤