pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:My póki co nie powiedzieliśmy tylko córce. Z rodzicami jeszcze się wstrzymamy. Co się uwlecze to nie uciecze. Jeszcze zdążą się nacieszyć.
-
sloneczkowa mama wrote:Pewnie że tak. My mieszkamy z treściami w jednym domu więc ciężko nic nie powiedzieć. A rodzicom chciałam poprostu solidarność jak jednym to i drugimCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Narazie wszyscy mają powiedziane żeby się nie chwalili bo nie byłam jeszcze u lekarza. Ale wątpię że tesciowa wytrzyma. Pewnie już rozpowoedziala jak ja znam. ale trudno.
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Hej dziewczyny to i ja się witam z wami w 12t+4d
Jak się czujesz?
Ale jaja . Córką ogląda bajki na moim telefonie bo chciała chwilkę więc jej włączyłam i myje podłogę koło niej i słyszę w telefonie halo. Myślę sobie pewnie jakąś bajka ale zaciekawiona podchodzę do telefonu a ona do tatusia sobie dzwoni:D nie wiem jakim cudem znalazła kontakt bo wszystko wyczyszczone w telefonie nie wiem jakim cudem się dodzwoniła -
Nie bardzo wiem co tu opowiedziec
Mam 21lat, to moja druga ciaza pierwsza niestety poronilam. A czuc czuje sie dobrze ogolnie ta pogoda jakos na mnie dobrze wplywa,az chce sie wyjsc na powietrze w koncu (bo ogolnie to ja straszny zmarźluch jestem ). A jak tam u was ? Widze ,ze niektore z was sa w ciazy juz z kolejnym maluchem? Jak sie czujecie ? Jakies dolegliwosci ciazowe ?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Nawet nie pytaj 6 tydzień chyba dopiero się zaczął ale uwierzcie cisną mnie spodnie. Ja rozumiem że wszystko inaczej działa bo druga ciąża ale żeby aż takie wzdecia mieć ? JAK RANO WSTAJE to brzuszek wygląda płasko normalnie ale pod wieczór masakra jest
Haha u mnie tak samo i ten sam moment w ciąży to chyba ten czas, gdzie już nas nadyma ja najchętniej chodziłabym cały czas w spodniach dresowych na gumcesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Cześć dziewczyny ja mam pytanie bo mam stres, bo wyszedł mi cień cienia na teście, przynajmniej na żywo widoczny, proszę spójrzcie oceńcie, boję się teraz testować drugi raz
https://naforum.zapodaj.net/d4e7d4b522ea.jpg.html
Jakiś tam mały cienik cienia widać! Najlepiej zatestuj jutro z porannego moczu - u mnie też się zaczęło cieniem cienia, tylko że ja od razu testowałam z porannego
Mam nadzieję, że jutro będziemy Ci gratulowaćSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Jakiś tam mały cienik cienia widać! Najlepiej zatestuj jutro z porannego moczu - u mnie też się zaczęło cieniem cienia, tylko że ja od razu testowałam z porannego
Mam nadzieję, że jutro będziemy Ci gratulować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Oj my z maleństwem trzymamy kciuki mocno mocno mocno:*
Zuza dobrze że nie jestem sama. Chodzić jeszcze świec panie ale siadać nie da rady. Trzeba się rozpiac
Obym i ja się niedługo nie dopięłasloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Cześć dziewczyny ja mam pytanie bo mam stres, bo wyszedł mi cień cienia na teście, przynajmniej na żywo widoczny, proszę spójrzcie oceńcie, boję się teraz testować drugi raz
https://naforum.zapodaj.net/d4e7d4b522ea.jpg.htmlCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Faktycznie coś tam widać. Na tym zdjęciu dużo lepiej widać niż na tym z marcowych. No kochana, powoli witamy w klubie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny