X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywny watek przyszlych mam :)
Odpowiedz

pozytywny watek przyszlych mam :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    My póki co nie powiedzieliśmy tylko córce. Z rodzicami jeszcze się wstrzymamy. Co się uwlecze to nie uciecze. Jeszcze zdążą się nacieszyć.
    Pewnie że tak. My mieszkamy z treściami w jednym domu więc ciężko nic nie powiedzieć. A rodzicom chciałam poprostu :) solidarność jak jednym to i drugim :)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Pewnie że tak. My mieszkamy z treściami w jednym domu więc ciężko nic nie powiedzieć. A rodzicom chciałam poprostu :) solidarność jak jednym to i drugim :)
    Pewnie, że tak. Masz rację. Ja gdybym mieszkała z mamą czy teściową (bo tatów już nie mamy) to też bym pewnie powiedziała a tak mogę trochę poukrywać, chociaż do momentu gdy zobaczę serduszko. Tymbardziej że w razie "w" (tfu, tfu) to przyjaciółka i mąż mnie bardziej wspierają niż rodzice.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie wszyscy mają powiedziane żeby się nie chwalili bo nie byłam jeszcze u lekarza. Ale wątpię że tesciowa wytrzyma. Pewnie już rozpowoedziala jak ja znam. :/ ale trudno. :)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Narazie wszyscy mają powiedziane żeby się nie chwalili bo nie byłam jeszcze u lekarza. Ale wątpię że tesciowa wytrzyma. Pewnie już rozpowoedziala jak ja znam. :/ ale trudno. :)
    No właśnie. Moja teściowa też ma za długi jęzor, więc wolę się wstrzymać z chwaleniem.

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) to i ja się witam z wami w 12t+4d :)

sloneczkowa mama, aciulka lubią tę wiadomość

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Dzień dobry. Witaj :) opowiedz coś o sobie :)
    Jak się czujesz?

Ale jaja . Córką ogląda bajki na moim telefonie bo chciała chwilkę więc jej włączyłam i myje podłogę koło niej i słyszę w telefonie halo. Myślę sobie pewnie jakąś bajka ale zaciekawiona podchodzę do telefonu a ona do tatusia sobie dzwoni:D nie wiem jakim cudem znalazła kontakt bo wszystko wyczyszczone w telefonie nie wiem jakim cudem się dodzwoniła :)

• karolinams Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdolna córeczka :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bardzo wiem co tu opowiedziec :P
    Mam 21lat, to moja druga ciaza pierwsza niestety poronilam. A czuc czuje sie dobrze ogolnie ta pogoda jakos na mnie dobrze wplywa,az chce sie wyjsc na powietrze w koncu (bo ogolnie to ja straszny zmarźluch jestem ). A jak tam u was ?:) Widze ,ze niektore z was sa w ciazy juz z kolejnym maluchem? Jak sie czujecie ? Jakies dolegliwosci ciazowe ?:P

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja mam pytanie bo mam stres, bo wyszedł mi cień cienia na teście, przynajmniej na żywo widoczny, proszę spójrzcie oceńcie, boję się teraz testować drugi raz

https://naforum.zapodaj.net/d4e7d4b522ea.jpg.html

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Nawet nie pytaj 6 tydzień chyba dopiero się zaczął ale uwierzcie cisną mnie spodnie. Ja rozumiem że wszystko inaczej działa bo druga ciąża ale żeby aż takie wzdecia mieć ? :D JAK RANO WSTAJE to brzuszek wygląda płasko normalnie ale pod wieczór masakra jest :D

Haha u mnie tak samo i ten sam moment w ciąży :D to chyba ten czas, gdzie już nas nadyma ;) ja najchętniej chodziłabym cały czas w spodniach dresowych na gumce ;)

klz9hdgefsr87l0p.png
  • Zuza91 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Cześć dziewczyny ja mam pytanie bo mam stres, bo wyszedł mi cień cienia na teście, przynajmniej na żywo widoczny, proszę spójrzcie oceńcie, boję się teraz testować drugi raz

Jakiś tam mały cienik cienia widać! Najlepiej zatestuj jutro z porannego moczu - u mnie też się zaczęło cieniem cienia, tylko że ja od razu testowałam z porannego :)

Mam nadzieję, że jutro będziemy Ci gratulować <3

SusannaDean lubi tę wiadomość

klz9hdgefsr87l0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Jakiś tam mały cienik cienia widać! Najlepiej zatestuj jutro z porannego moczu - u mnie też się zaczęło cieniem cienia, tylko że ja od razu testowałam z porannego :)

Mam nadzieję, że jutro będziemy Ci gratulować <3
    To jest poranny tylko mało czułym testem z allegro... widzisz serio?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj my z maleństwem trzymamy kciuki mocno mocno mocno:*

Zuza dobrze że nie jestem sama. Chodzić jeszcze świec panie ale siadać nie da rady. Trzeba się rozpiac :D

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Oj my z maleństwem trzymamy kciuki mocno mocno mocno:*

Zuza dobrze że nie jestem sama. Chodzić jeszcze świec panie ale siadać nie da rady. Trzeba się rozpiac :D
    Dzięki
    Obym i ja się niedługo nie dopięła

• aciulka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

Faktycznie coś tam widać. Na tym zdjęciu dużo lepiej widać niż na tym z marcowych. No kochana, powoli witamy w klubie.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Witamy :-)

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    Faktycznie coś tam widać. Na tym zdjęciu dużo lepiej widać niż na tym z marcowych. No kochana, powoli witamy w klubie.
    Tak bo jego robiłam w innym miejscu, też mi się zdało, że jest wyraźniejszy...ale to nie potwierdza, że jest ciąża.... eh martwię się jutrem, aż mnie ze stresu ściska...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2017, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanne jak tam?

obudziłam się o 3 i cały czas o tobie myślę. spać nie mogę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanne Dean podkreślam że stres w ciąży oraz złość nie jest wskazana. Weź no napisz bo ja tu siedzę jak na szpilkach. :)

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    To jest poranny tylko mało czułym testem z allegro... widzisz serio?

Widzę serio! I polecam pink testy o czułości 10 :) Jak tam, testowałaś już dzisiaj rano? :)

klz9hdgefsr87l0p.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ