pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ale macie fajowski wątek!
Będę Was podglądać!
Madziullla, kciuki za IUI! Musi być git! Musi!
Susanna, no Ty masz dzisiaj cudowny dzień
z resztą dziewczyn się nie znam ale kibicuję
Pianistka witaj kochana!!! jak sie czujesz??? to juz 7 miesiac?? -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:jaka prace? ja chyba nei w temacie
-
Madziulla wrote:Pianistka witaj kochana!!! jak sie czujesz??? to juz 7 miesiac??
Taaak, już połowa 7 miesiąca za moment 8
do porodu 80 dni...
odliczamy...
Jak się czuję? Trzymam się i dzielnie walczę. Ale nie jest łatwo...
Brzuszek jest już duży, bardzo ciąży a Emma nie odpuszcza mamie
także obecnie priorytetem jest donoszenie ciążysloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ale macie fajowski wątek!
Będę Was podglądać!
Madziullla, kciuki za IUI! Musi być git! Musi!
Susanna, no Ty masz dzisiaj cudowny dzień
z resztą dziewczyn się nie znam ale kibicuję
Madziulla, tak jak Ci pisałam, z tego co czytałam to IUI daje radę pewnie będziesz na clo itp szanse są podwójne !
Ja to mam dzień petardę, coś czuję, ze padnę po 22 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się martwię tą kreską na teście, mam nadzieję, że ciąża jest i rośnie beta... chociaż te 66%
Pamiętam jak miałam spadek przy tamtej ciąży i zrobiłam test ledwo wyszedł ta 10 pink, ten sam mam teraz, beta wtedy 15.3 miała bo sprawdziłam... czyli 10tka wykryje ledwo nawet wiecej... -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:To wstaw tego samego avatara
no wlasnie mysle czy nie dac innego.
mam jakis problem z haslem...nie wiem o co chodzi ale na tel nie moge na konto sie zalogowac nowe i jak chce ustawic nowe haslo n kompie to podaje mi ze stare jest bledne -
nick nieaktualnyMagdix wrote:no wlasnie mysle czy nie dac innego.
mam jakis problem z haslem...nie wiem o co chodzi ale na tel nie moge na konto sie zalogowac nowe i jak chce ustawic nowe haslo n kompie to podaje mi ze stare jest bledne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdix wrote:oby tak bylo ale kurka boje sie ze jak sie z kompa wyloguje to sie nie zaloguje a bez was to jak bez reki
Eh ale mam stresy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:hehe, może nie. To nie wylogowuj, ja mam cały czas dopóki nie sprzątne raz na ruski rok plików cookie i historii to mam zalogowane
Eh ale mam stresy
teraz jestem w pracy w domu bede mialam problem wyslalam meila pzypominajacego haslo ale jeszcze nie dotarl...cos jest nie halo..