pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Susanne nie stresuj się
ja dzisiaj przy okazji zrobiłam sobie toksoplazmozę, morfologię, bete, progesteron i mocz i 108 zł było i ni ma -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No tak słoneczkowa, ale miałam też bladziocha takiego samego jak wczoraj, jak tu się nie stresować..jeszcze się po godzinie zalał ten wczorajszy też się zalał i nie mogę nic zobaczyć porównać...Boję się spadku bety....oj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja się martwię tą kreską na teście, mam nadzieję, że ciąża jest i rośnie beta... chociaż te 66%
Pamiętam jak miałam spadek przy tamtej ciąży i zrobiłam test ledwo wyszedł ta 10 pink, ten sam mam teraz, beta wtedy 15.3 miała bo sprawdziłam... czyli 10tka wykryje ledwo nawet wiecej...sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Susanna no tylko w dupe lać! Dobrze Ci dziewczyny piszą! test to tylko test, on służy do określania że ciąża jest lub jej nie ma. A odcień kreski nie świadczy że jesteś w ciąży bardziej albo mniej ogar!
Madziulla, spróbuj napisać do admina. Mi zblokowali pamiętnik na fiolecie kiedy przeszłam z powrotem na róż ale napisałam i odblokowali a chciałam prowadzić jeden i ten sam
Będę zaglądać do was, a co! W końcu ja też dzidzia w brzuchu mam! i o!
Słoneczkowa kciuki za wyniki w jakim wieku masz starszaka?SusannaDean, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Przestań się zadręczać. Ja miałam betę prawie 100 a bledzioch na teście. To wcale nie musi być wina bety tylko testów. W drugiej ciąży też był ledwo, ledwo widoczny bledzioch a jak poszłam na betę to 56. Głowa do góry i bezstresowo czekaj na wynik. Już i tak nic nie zmienisz a możesz zaszkodzić kruszynce.
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna no tylko w dupe lać! Dobrze Ci dziewczyny piszą! test to tylko test, on służy do określania że ciąża jest lub jej nie ma. A odcień kreski nie świadczy że jesteś w ciąży bardziej albo mniej ogar!
Madziulla, spróbuj napisać do admina. Mi zblokowali pamiętnik na fiolecie kiedy przeszłam z powrotem na róż ale napisałam i odblokowali a chciałam prowadzić jeden i ten sam
Słoneczkowa kciuki za wyniki w jakim wieku masz starszaka?
Już dochodzą wasze komentarze
Oglądam serial Walking Dead, apokalipsa zombi, tam to mają problemy ha ha o 16 idę się już umawiać w sprawie grafiku i jutrzejszego dnia w pracy, bo chcą wcześniej mnie, nie od poniedziałku. -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna no tylko w dupe lać! Dobrze Ci dziewczyny piszą! test to tylko test, on służy do określania że ciąża jest lub jej nie ma. A odcień kreski nie świadczy że jesteś w ciąży bardziej albo mniej ogar!
Słoneczkowa kciuki za wyniki w jakim wieku masz starszaka?
probowali mi od 2 tyg nprawiac. mialam jakis zadki blad mialam dosyc czekania bo za duzo sie dzieje a potem pozapominam. tamten wydrukowalam sobie. gdyby to byl ciazowy pewnie bym nie odpuscila. mam nadzieje ze mi do 16-17 naprawia akcje z haslem bo na kompie nie moge sie zalogowac i w domu tez pewnie nie bede mogla. naprazie tu w pracy sie nie wylogowuje.. bo wogole nie bede mogla pisac -
nick nieaktualnyMagdix wrote:probowali mi od 2 tyg nprawiac. mialam jakis zadki blad mialam dosyc czekania bo za duzo sie dzieje a potem pozapominam. tamten wydrukowalam sobie. gdyby to byl ciazowy pewnie bym nie odpuscila. mam nadzieje ze mi do 16-17 naprawia akcje z haslem bo na kompie nie moge sie zalogowac i w domu tez pewnie nie bede mogla. naprazie tu w pracy sie nie wylogowuje.. bo wogole nie bede mogla pisac
Ten wątek jest dużo lepszy, w perspektywie czasowej, bo te miesieczne się kończą, dziewczyny się zmieniają a tu można do woli rozmawiać i się zebrać w kupę xD -
Słoneczkowa kciuki za wyniki w jakim wieku masz starszaka? -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ja położyłam mojego trolla na drzemkę i wciągam lasagne
przynajmniej nikt na nią nie poluje
Susa to jutro wielki dzień -
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:no twoja taka malutka jeszcze ja nie podjełabym sie dwójki jak mała miała rok. ale jak się czujesz na siłach
dla mnie to armagedon. teraz się boje
Nie miałam wyboru...
o Emmę staraliśmy się 3 lata, straciłam wcześniej 4 ciąże.
To była szansa, by mieć dwoje dzieci bez poronień, lat starań...
też byś tak zrobiła
mimo że łatwo nie jest... ba! Jest cholernie ciężko...
ale pewnie za kilka lat żałowałabym że swoją wygodę postawiłam ponad tosloneczkowa mama, SusannaDean, Majzu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Nie miałam wyboru...
też byś tak zrobiła
ale pewnie za kilka lat żałowałabym że swoją wygodę postawiłam ponad to
Pianistka mnie to samo czeka... wiem ze bedzie cholernie ciezko ale juz teraz nie zaluje ze podejme sie tak szybko starania o drugie dziecko...my chcemy miec 3 ale wiadomo zyecie zweryfikuje nasze plany. Endometrioza to paskudna choroba i trzeba szybko zaczac starania o drugie dziecko. planuje polroku po porodzie wrocic do staran -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Nie miałam wyboru...
też byś tak zrobiła
ale pewnie za kilka lat żałowałabym że swoją wygodę postawiłam ponad to
Od razu byśmy działali rozumiem Cie.
Ciężko jest napewno ale coś za coś -
nick nieaktualny
-
Madziulla, no dokładnie... ja zaszłam jak Emma miała 7 miesięcy, w 2 cs
Wam też się uda
Mi też się marzy 3ka ... ale napewno nie zaraz. chodzi o organizm... Ja widzę po sobie jak gorzej znoszę ciążę... te ciągłe twardnienia, skurcze, możliwość porodu przedwczesnego... organizm musi po takim maratonie odpocząć
Najbardziej by mi pomogło gdyby moje dziecko zaczęło w nocy w miarę spać... to wszystko byłoby prostsze