pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale emocje dzis
Słoneczkowa, a jak twoja beta?
Mój w czwartek wylatuje na 5 dni, zobaczymy się w środe a potem dopiero w poniedziałek wieczorem
Mam nadzieję że podołam... jednak jak wróci do domu to choć troche mi pomoże przy małej, durne śmieci wyniesie czy wykąpie Emme... no ale jakoś musimy dać radę
tylko musimy zapasy zrobić bo najbliższy sklep mam 4 km dalej a ja bez samochoduSusannaDean, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my zaczynamy jutro siódmy tydzień, czyli będzie 6t0d lecące w górę! a 7t0d druga wizyta i może już będzie serduszko! Jeszcze tylko tydzień, nie mogę się doczekać (już teraz bardziej z radości, niż ze strachu )
Susanna a Ty na kiedy planujesz pierwszą wizytę?SusannaDean, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:A my zaczynamy jutro siódmy tydzień, czyli będzie 6t0d lecące w górę! a 7t0d druga wizyta i może już będzie serduszko! Jeszcze tylko tydzień, nie mogę się doczekać (już teraz bardziej z radości, niż ze strachu )
Susanna a Ty na kiedy planujesz pierwszą wizytę? -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ale emocje dzis
Słoneczkowa, a jak twoja beta?
Mój w czwartek wylatuje na 5 dni, zobaczymy się w środe a potem dopiero w poniedziałek wieczorem
Mam nadzieję że podołam... jednak jak wróci do domu to choć troche mi pomoże przy małej, durne śmieci wyniesie czy wykąpie Emme... no ale jakoś musimy dać radę
tylko musimy zapasy zrobić bo najbliższy sklep mam 4 km dalej a ja bez samochodu
Corka całe szczęście śpi więc mam chwilę dla siebie ale jakoś smutno mi i pusto. Nikt mnie nie wkurza nie lubię tak...
Niby jeden dzień ale i tak bez chłopa męcząco.
Współczuję 5 dni bez facetaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 21:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:A nie wiem jutro wyniki. Może uda mi się podjechać i je odebrać a jak nie to w przyszłym tygodniu.
Corka całe szczęście śpi więc mam chwilę dla siebie ale jakoś smutno mi i pusto. Nikt mnie nie wkurza nie lubię tak...
Niby jeden dzień ale i tak bez chłopa męcząco.
Współczuję 5 dni bez faceta
Jutro hardkorowy dzień po pierwszy dzień pracy