pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle to jest już po wizycie
Bobas 7,9 mm, serduszko bije ok. 121 uderzeń na minutę, czyli to dobry wynik Według OM to 7t0d, a wg usg to 6t5d, czyli wynik całkiem zbliżony (na zdjęciu są inne dane, ale ginekolog zrobiła kilka pomiarów i wzięła chyba jakiś uśredniony).
Foteczka poniżej:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69c4ae16433a.jpgmajamia, edka85, sloneczkowa mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajzu wrote:Dziewczyny!! To jest wątek pozytywny!! To co zrobiła Sudan to jest wyłącznie jej sprawa zapewne żałuje że wogole poruszyła ta kwestię.zaufala wam. Ok macie prawo wypowiedzi ,ale już wystarczy . To jej życie i jej sprawa. Susan jaktam ??? Lepiej się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:jakie życie jest niesprawiedliwe.czemu cie to spotyka
Ale bardzo 'miło' było tu zostać zwyzywaną za moje decyzję, życzę aby wam się coś takiego nigdy nie przytrafiło i abyście nie musiały podjąc takiej decyzji jak ja ,względem chociażby pracy, bo serio to jest w takich chwilach najmniej ważne, jeśli ktoś ie rozumie to jego strata. Żałuję, ze napisałam tu o tym i miałam czelność prosić o wsparcie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Niestety to już drugi raz
Ale bardzo 'miło' było tu zostać zwyzywaną za moje decyzję, życzę aby wam się coś takiego nigdy nie przytrafiło i abyście nie musiały podjąc takiej decyzji jak ja ,względem chociażby pracy, bo serio to jest w takich chwilach najmniej ważne, jeśli ktoś ie rozumie to jego strata. Żałuję, ze napisałam tu o tym i miałam czelność prosić o wsparcie. -
nick nieaktualny
-
Susanna - ja wiedziałam ,że coś jest nie tak ... Ta beta była zbyt niska kochana bardzo mi przykro ale nie poddawaj się ! Ja poroniłam 2x ,3 raz cb . Ale mam trójkę cudownych urwisów i ty będziesz miała ! Zobaczysz!!! Odstaw ten cło i popijając sobie że 2 cykle mieszankę nr 3 ojca soroki . Mi pomogła po dwóch poronienia historia których przyczyny nigdy nie poznałam ! Będzie dobrze ,zobaczysz jeszcze zaświeci słońce !!!!II cykl starań... Zielony
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:Przykro mi, że ciąża się nie utrzymała.
Susanna, nikt Cię nie wyzywał, wyrażono tylko swoje opinie (tak jak i Ty to czynisz). Przede wszystkim nie jest to wina moja, ani innych dziewczyn, ani też Twojego pracodawcy, że tak się wszystko potoczyło. Po prostu natura zadziałała i to bardzo szybko... Dlatego ja dopóki nie zobaczę wysokiej bety i nie usłyszę serduszka, nie powiem pracodawcy o ciąży. Właśnie dlatego, aby później nie tłumaczyć się i nie chować głowy w piasek, gdy coś pójdzie nie tak. A przede wszystkim po to, aby nie rzucać z tego powodu pracy. Dziwiłam się Twojemu zachowaniu, zwłaszcza że byłaś po przykrym doświadczeniu, po którym też nie wróciłaś już do pracy. Ale to nie jest ważne w tej chwili. Sama wyciągniesz wnioski na przyszłość. Teraz skup się na badaniach, aby wyeliminować przyczynę tak wczesnych poronień.
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Nie ma co osądzać dziewczyny. Jej życie jej sprawa. Ciąży wiadomo ogromnie szkoda. Się susa i jej mąż nacierpia poważnie w życiu.
Nie chowam głowy w piasek, nie wiem skąd ten pomysł. Dlaczego nie można żyć po swojemu? Mam prawo wypowiedzieć pracę, dlaczego stanowi to taki problem??
Niestety dużo stresu mi zrobiłyście tymi komentarzami i ogrom przykrości, bo scenariusz jaki wybrałam dla siebie był zgoła inny od tego, co się wydarzyło. Nie sądzę, aby którakolwiek ciężarna dziewczyna postawiła dobro pracodawcy, nad swoje i dziecka, nad dobro rodziny.
Owszem cierpimy bardzo, przed nami kolejne trudne chwile, nie życzę nikomu. -
nick nieaktualny