pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tam się prosić o to męża nie muszę to że powiedziałam to nie znaczy że się o niego upominać muszę
I tak bym dostała coś że złota jak zwykle więc skoro coś sobie mogę wybrać to czemu nie.
A pośmiać się zawsze możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 19:45
edka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajamia wrote:Madzix88 - uwiebiam gory musze zadzwonic w jedno miejsce jak tam z terminem i moze na kilka dni wyskoczymy.
My mamy schroniska od roku porezerwowane zaczynamy wlasnie trasy planowac bo w kazdym schronisku mamy dwa pelne dni na chodzenie po okolicy i zdobywanie szczytow -
My na chodzenie srednio. Dzieci rady nie dadza. Ale pozwiedzać chetnie. Chce do Parku Lesnych Niespodzianek chlopakow wziac. Mlodszy pewnie srednio bedzie pamietal, ale starszak juz cos zapamieta.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyNo tak no ja z maluchem na pewno szybko wrócę do chodzenia po górach Ale schroniska na pierwsze lata odpuszczę na pewno te w Tatrach bo tam kibelki tylko na korytarzu sa. Lepsze warunki sa w Sudetach wiec kupi się odpowiedni plecak z siedziskiem i smigamy. no Ale z dwójką maluchów to już gorzej
-
nick nieaktualnyAnusiak właśnie. Co tam jest w tym ustroniu morskim? To taka wiocha chyba co?
Mnie to ustronie też interesowało ale boję się że to wiocha a z wiochy do wiochy to ja jechać nie chce. wolę się wyrwać chociaż na kilka dni do jakiegoś miasteczka czy miastaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 06:26
-
nick nieaktualnyAnaR super
nie no łeba i władysławowo też odpada bo tam to w ogóle nie ma gdzie się na plaży rozłożyć. nam odpowiada miejscówka taka jak jastarnia bo mało ludzi ale to nie wiocha, o której nie przyjdziesz na plaże to mozesz sie rozłożyć. duże miasta fajne ale bez dziecka. a jastarnia knajpki są, do plaży blisko, jedzenie dobre, takie miasteczko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:A który pensjonat?
także odpada.... jak dla kogoś kto jedzie bez dziecka to super bo widok z okna na morze, na plaże to wystarczy przejść przez ulicę, ale z dzieckiem odpada
jak na cenę 220 zł za dobę za dwie osoby + 15 zł za parking na dobę to powinno być lepiej.
a z aneksu jest tylko mikrofalówka ponoć na korytarzuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 13:05