pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jutro idę do Enel Medu po skierowanie na badania, które zaleciła mi moja ginekolog prywatnie. Ciekawe, czy przy okazji zrobią mi też USG. Mam trochę stracha, bo często miewałam infekcje dróg moczowych i zapalenie pęcherza. Nie wiem, co tam z mojego moczu wyjdzie I w ogóle kiedy będę mogła zrobić te badania w Enel Medzie - mam nadzieję, że te co się da, to od ręki.
Słoneczkowa, czy Ty się też badasz teraz na coś, czy czekasz jeszcze do kolejnej wizyty? -
sloneczkowa mama wrote:horizon ale już zrezygnowaliśmy... brak aneksu kuchennego (a w naszym przypadku bez tego ani rusz-córka niejadek okropny, nic na mieście nie zje, jedynie to, co zrobimy jej w pensjonacie czyt. berlinki, serek, kanapki bo zupki sie w tamtym roku ani jednego dnia nie chyciła), no i ponoć kiepskie warunki w lazience
także odpada.... jak dla kogoś kto jedzie bez dziecka to super bo widok z okna na morze, na plaże to wystarczy przejść przez ulicę, ale z dzieckiem odpada
jak na cenę 220 zł za dobę za dwie osoby + 15 zł za parking na dobę to powinno być lepiej.
a z aneksu jest tylko mikrofalówka ponoć na korytarzu -
nick nieaktualnyZuza91 wrote:A ja jutro idę do Enel Medu po skierowanie na badania, które zaleciła mi moja ginekolog prywatnie. Ciekawe, czy przy okazji zrobią mi też USG. Mam trochę stracha, bo często miewałam infekcje dróg moczowych i zapalenie pęcherza. Nie wiem, co tam z mojego moczu wyjdzie I w ogóle kiedy będę mogła zrobić te badania w Enel Medzie - mam nadzieję, że te co się da, to od ręki.
Słoneczkowa, czy Ty się też badasz teraz na coś, czy czekasz jeszcze do kolejnej wizyty?
Przed wizyta coś tam zrobię skoro lekarz kazał zrobić badania.naraZie muszę się umówić na wizytę wtedy będę myśleć kiedy robić badania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:gdzie Susanna? cos mnie ominelo? nie odzywa sie gdzies od 3 czy 4 dni
no omineło po pierwsze straciła ciąże a po drugie obraziła się na nas chociaż nie miała za bardzo na co.... poczuła się obrażona bo niektóre dziewczyny grzmiały tutaj, że zle zrobiła, że zaczynała pracę wiedząc o ciązy. wyjaśniałyśmy jej tylko, że to bardzo nierozsądne względem nowego pracodawcy bo to zrażanie do siebie ludzi i palenie za sobą mostów. probowalysmy jej wytłumaczyć jak to wszystko wygladalo z punktu widzenia pracodawcy ale zle nas zrozumiała....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 10:11
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:no omineło po pierwsze straciła ciąże a po drugie obraziła się na nas chociaż nie miała za bardzo na co.... poczuła się obrażona bo niektóre dziewczyny grzmiały tutaj, że zle zrobiła, że zaczynała pracę wiedząc o ciązy. wyjaśniałyśmy jej tylko, że to bardzo nierozsądne względem nowego pracodawcy bo to zrażanie do siebie ludzi i palenie za sobą mostów. probowalysmy jej wytłumaczyć jak to wszystko wygladalo z punktu widzenia pracodawcy ale zle nas zrozumiała....
O JEZU....znowu stracila??? a co do pracy to bez komentarza.... ale nie wiadomo jaki powod straty? moze dzwignela cos zbyt ciezkiego w pracy? -
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:O JEZU....znowu stracila??? a co do pracy to bez komentarza.... ale nie wiadomo jaki powod straty? moze dzwignela cos zbyt ciezkiego w pracy?
-
Czesc dziewczyny : ) Testowalam na marcowym watku i powiem szczerze, ze sie stesknilam za wami : )
Wczoraj mialam lekarza, zaczelam 8 tydzień. Dzidzia ma 1.5 cm, serducho jak dzwon : )
Ostatnio zlapalo mnie przeziębienie, z racji zawodu jestem juz na zwolnieniu ; ) będę miala duzoooo czasu żeby do was zaglądać : )sloneczkowa mama, Madzix88, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola205 wrote:Czesc dziewczyny : ) Testowalam na marcowym watku i powiem szczerze, ze sie stesknilam za wami : )
Wczoraj mialam lekarza, zaczelam 8 tydzień. Dzidzia ma 1.5 cm, serducho jak dzwon : )
Ostatnio zlapalo mnie przeziębienie, z racji zawodu jestem juz na zwolnieniu ; ) będę miala duzoooo czasu żeby do was zaglądać : ) -
sloneczkowa mama wrote:Witaj, rozgość się na kiedy masz termin porodu wg usg?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarola205 wrote:Termin lekarz wyznaczyl mi na 21 listopada bylam zaskoczona ze ma tym etapie usg juz jest widoczne przez powloki brzuszne : ) robi to wrażenie, odczucia niesamowite : )
Ja mam termin na 24.11 wg om ale wg usg na 3 grudnia co by się zgadzało z owulacją. Zobaczymy co bedzie na następnej wizycie -
karola Rozsiej trochę twoich pozytywnych fluidek , z chęcią przygarnę
sloneczkowa mama ponad tydzień różnicy no to ciekawie kiedy maluszek się pojawiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 11:38
karola205 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny