pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No wiesz ja Cię nie rozumiem tak do konca bo moja poprzednią ciąża była dobra do 5 msca potem zagrożona ale zawsze wiedziałam że będzie Dobrze. Nie miałam takich czarnych myśli jak ty
Znaczy ja podświadomie czuję, ze będzie dobrze, ale boję się ciezyć żeby się coś nie stało , jest to dziwne. No ale i bolą mnie piersi i wczoraj brzuch, jakby było coś złego to inne objawy by były, więc muszę się wziąć w garść -
nick nieaktualny
-
ja nie.ale pół dnia nas nie było bo wyprawialismy na kulkach zaległe urodziny córki.córka zachwycona goście chyba też. jak fajnie wyrwac sie z domu gdzie dzieciaki grzecznie się bawiły a starzy pogadali sobie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie my też nie na grillu. Wróciłam że szkoły i mąż wyciągnął mnie na zakupy. W sumie kupiłam sobie tylko piżamę w pepvo bo niestety h&m u nas ciężarnych nie obsługują.
Przy okazji też odwiedziliśmy małpki gaj z kulkami. Córką nie chciała wyjść jeszcze się musiałam z nią naskakac po tych wszystkich zabawkach bo była drugi raz a dopiero pierwszy raz wchodziła na zjeżdżalnie po labiryncie. I weź się czolgaj stara dupo między dziećmi i pokazujWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Się okaże. Późno owulacja była i już nie mam takiego parcia jak we wcześniejszych ciazach, zeby isc ogladac sam pecherzyk. Sie czlowiek pozniej stresuje, czy ok jest, czy co... poczekam do 8tyg i pojde,to i serducho bedzie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnymajamia wrote:Się okaże. Późno owulacja była i już nie mam takiego parcia jak we wcześniejszych ciazach, zeby isc ogladac sam pecherzyk. Sie czlowiek pozniej stresuje, czy ok jest, czy co... poczekam do 8tyg i pojde,to i serducho bedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:42
-
nick nieaktualny