pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:To zabawa była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No to w pepco kobieto miałabyś trzy bodziaki. Opanuj się trochę wyluzuj i ciesz się ta ciąża jak będziesz go dwa dni latała na bete to osiwiejesz ale ok. Już się nie będę więcej oddzywac
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Cześć dziewczyny. Ja dziś kolejny dzień z rzędu słaba i w głowie mi się kręci. Muszę zgłosić lekarzowi w środę ta dolegliwość
Ja jestem taka słaba od ponad tygodnia, a w głowie mi się kręci czasem jak się pochylam albo wstaję, raz miałam nawet mroczki przed oczami, ale czytałam, że na tym etapie ciąży to normalnie - czasem odcina dopływ tlenu, bo bobas go pochłania Tak samo szybciej się można męczyć i serce szybciej bije, bo trzeba więcej krwi pompować (już nie tylko dla siebie ).
Powiedz lekarzowi o objawach, ale też nie martw się tym za bardzo, chyba że doktor powie, że to źle, w co wątpię Także będzie OKsloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Ja jestem taka słaba od ponad tygodnia, a w głowie mi się kręci czasem jak się pochylam albo wstaję, raz miałam nawet mroczki przed oczami, ale czytałam, że na tym etapie ciąży to normalnie - czasem odcina dopływ tlenu, bo bobas go pochłania Tak samo szybciej się można męczyć i serce szybciej bije, bo trzeba więcej krwi pompować (już nie tylko dla siebie ).
Powiedz lekarzowi o objawach, ale też nie martw się tym za bardzo, chyba że doktor powie, że to źle, w co wątpię Także będzie OK -
nick nieaktualny