pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:To zabawa była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No to w pepco kobieto miałabyś trzy bodziaki. Opanuj się trochę wyluzuj i ciesz się ta ciąża
jak będziesz go dwa dni latała na bete to osiwiejesz ale ok. Już się nie będę więcej oddzywac
Na ubranka sobie jeszcze zdąże pozwolic, teraz ważniejsze czy jest ok wszystko
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Cześć dziewczyny. Ja dziś kolejny dzień z rzędu słaba i w głowie mi się kręci. Muszę zgłosić lekarzowi w środę ta dolegliwość
Ja jestem taka słaba od ponad tygodnia, a w głowie mi się kręci czasem jak się pochylam albo wstaję, raz miałam nawet mroczki przed oczami, ale czytałam, że na tym etapie ciąży to normalnie - czasem odcina dopływ tlenu, bo bobas go pochłaniaTak samo szybciej się można męczyć i serce szybciej bije, bo trzeba więcej krwi pompować (już nie tylko dla siebie
).
Powiedz lekarzowi o objawach, ale też nie martw się tym za bardzo, chyba że doktor powie, że to źle, w co wątpięTakże będzie OK
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Ja jestem taka słaba od ponad tygodnia, a w głowie mi się kręci czasem jak się pochylam albo wstaję, raz miałam nawet mroczki przed oczami, ale czytałam, że na tym etapie ciąży to normalnie - czasem odcina dopływ tlenu, bo bobas go pochłania
Tak samo szybciej się można męczyć i serce szybciej bije, bo trzeba więcej krwi pompować (już nie tylko dla siebie
).
Powiedz lekarzowi o objawach, ale też nie martw się tym za bardzo, chyba że doktor powie, że to źle, w co wątpięTakże będzie OK
-
nick nieaktualny