pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Nie ale jakoś specjalnie na siebie też nie uważam. Mówią że w drugiej ciąży inaczej się do niej podchodzi i to prawda ale chyba sobie do wizyty daruje trochę obciążenie fizyczne np. Sprzątaniem.
W drugiej ciazy tez nosilam - wtedy 13kg. I to po schodach, na 4pietro. Organizm przed zajaciem w ciaze tak obciazony byl, to przyzwyczajony i nie mialam problemow (dobra, stawianie brzucha od 18tc i skracanie sie szyjki pod koniec, a i tak po terminie urodzilam).syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:Żartujesz? Czeka Cię jeszcze tyle pięknych doznań, pierwsze ruchy, zaokrąglający się brzunio w letnich sukieneczkach, to piękny czas Rozmarzyłam się
Enjoy -
nick nieaktualnymajamia wrote:Ja mam do noszenia niecale 11kg i w przyplywach radosci 14.5kg.
W drugiej ciazy tez nosilam - wtedy 13kg. I to po schodach, na 4pietro. Organizm przed zajaciem w ciaze tak obciazony byl, to przyzwyczajony i nie mialam problemow (dobra, stawianie brzucha od 18tc i skracanie sie szyjki pod koniec, a i tak po terminie urodzilam).
Nie będę ryzykowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No wiesz ja też jestem obciążona bo z trzylatka się nie da inaczej ale jak mnie tak konkretnie brzuch wczoraj rozbolał to jeden dzień sobie odpuszczę do wizyty.
Nie będę ryzykować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:No wiesz ja też jestem obciążona bo z trzylatka się nie da inaczej ale jak mnie tak konkretnie brzuch wczoraj rozbolał to jeden dzień sobie odpuszczę do wizyty.
Nie będę ryzykować
Trzymam kciuki za wizytesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Jeju jutro wizyta. Nareszcie strasznie jestem ciekawa co tam słychać
U mnie ciagle przekrwiony nos i pełno w nim krwi ale nie leci na szczęście A tu do pracy za 1,5 h
Wyczytałam, że przekrwiona śluzówka nosa jest częsta w ciąży, więc potraktuję to jako objaw, ale chyba powinnam jeść więcej żelaza...hm...mam szpinak w zamrażarce moze omlet ze szpinakiem na kolację? Bo mam też żelazo do picia jak myślicie mogę pić je? -
nick nieaktualnykarolinams wrote:Mam nadzieje ze niebawem dołączye dziewczynki
Sloneczkowa mama wierze ze zjednej strony się boisza z drugiej nie mozesz doczekac na wizyte.
Susanna dasz znac jak w nowej pracy ale ci się zlozylo, jakas fajna posada? -
nick nieaktualnykarolinams wrote:Mam nadzieje ze niebawem dołączye dziewczynki
Sloneczkowa mama wierze ze zjednej strony się boisza z drugiej nie mozesz doczekac na wizyte.
Susanna dasz znac jak w nowej pracy ale ci się zlozylo, jakas fajna posada?