pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Ja się jako tako nie boję bo jestem myśli że napewno wszystko jest dobrze napewno! Chciałabym tylko zobaczyć ta kruszynke już
No właśnie mi się coś ubzdurało, że już dzisiaj masz tę wizytę! Czekam z niecierpliwością na piękną foteczkę Ja też się już nie mogę doczekać, wizytę mam już w piątek, a wydaje mi się, że to za 100 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana. Zaraz smigam do pracy. U mnie już chyba po owu ale wstrzymamy się z mężem jeszcze 2 dni ze wspolzyciem aby mieć pewność. W poniedziałek mam wizytę u rodzinnej i wtedy pewnie będzie szczepionka podana..
Sloneczokwa trzymam kciuki za wizytę :*sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zabronił mi sie starać Ale dal do zrozumienia że jak znajdę naturalnie przez te 3 mies to może być źle bo będę miała w sobie uśpione wirusa tak go zrozumieliśmy i może być większe ryzyko zachorowania na rozyczke. Organizm będzie osłabiony. Tak ja to zrozumiałam. Jeśli zdecydujemy się działać to na własną odpowiedzialność. Ale postanowiliśmy odpuścić. Za duże ryzyko.
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Nie zabronił mi sie starać Ale dal do zrozumienia że jak znajdę naturalnie przez te 3 mies to może być źle bo będę miała w sobie uśpione wirusa tak go zrozumieliśmy i może być większe ryzyko zachorowania na rozyczke. Organizm będzie osłabiony. Tak ja to zrozumiałam. Jeśli zdecydujemy się działać to na własną odpowiedzialność. Ale postanowiliśmy odpuścić. Za duże ryzyko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:No nie ale mam stres. Do wczoraj byłam przekonana że wszystko jest najlepiej jak to tylko możliwe a dzisiaj nie wiem co się dzieje. Boję się jak cholera
Kochana, będzie dobrze, a to naturalne, że masz stres - i tak długo wytrzymałaś bez szarpania sobie nerwów :* Zobaczysz dzisiaj swojego zdrowego bobasa i zaraz Ci się humor poprawi O której godzinie masz tę wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 09:53
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Kochana, będzie dobrze, a to naturalne, że masz stres - i tak długo wytrzymałaś bez szarpania sobie nerwów :* Zobaczysz dzisiaj swojego zdrowego bobasa i zaraz Ci się humor poprawi O której godzinie masz tę wizytę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny