Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problem - wypadanie włosów
Odpowiedz

Problem - wypadanie włosów

Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkąd pamiętam myje głowe coddziennie, kiedyś myłam jednym szamponem i nie musiałam kombinować. Miałam włosy jak z reklamy. Kilka lat temu coś się zminilo. Zaczeły strasznie wypadać mi włosy, doszło swędzenie, krostki ropne lub bolące, czasami łupież. Do tej pory nie wiem dlaczego. Nie farbuje włosów.Problem cały czas się utrzymuje.
    Kupowałam i stosowałam preparaty polecane na forach dotyczące włosów: wcierki sklepowe i domowe ,peelingi [min Bandi, cerkogel], witaminy, picie pokrzyw, drożdży, siemie lnianego, czystka. Kupowałam przeróżne szampony, miałam nawet serię mezotarpii igłowej i nic.
    Co roku chodziłam do rożnych lekarzy , powtarzając badania. Zero pomocy. Większość z nich bagatelizowała mój problem lub przepisywałam znane wszystkim preparaty.
    Obecnie zastanawiam sie nad serią Delpos, czy ktoś stosował?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 11:20

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ