#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na 14 do pracy to ogarnelam mieszkanie teraz sobie jem i niedługo będę zbierała się do wyjścia. Musze jeszcze zajść na pocztę.
Super ze zostaniesz z nami Seli. -
ale jak się wejdzie w ten link co wysłałaś to widać pieska!!!! CUDNY jest!!!! Mnie się zawsze taki marzył jak byłam mała ale teraz zbyt leniwa jestem na psa...Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Co to za rasa? maltanczyk czy west?
Nam chodzi po glowie drugi kocur... Rudasek jest do wziecia ale ten jeden nas juz duzo kosztuje... I lepiej nie kombinowac -
Westy charakterne szkoda, ze bardzo chorowite ;( my mamy juz 9letniego, taki serdel smieszny fochy strzela ale kochany i lagodny dla innych zwierzat.
-
Czekamy wrote:No wlasnie martwie sie czy nie jest chory ;( bo ma biegunke. Je normalnie apetyt ma. Tylko taki jest dzisiaj jakis ospaly. ;(
Moze zmiana karmy za szybka? Tutaj raczej chodzi o kregoslup. Czesto maja dyskopatie, albo inne problemy ;( -
Czekamy wrote:Jesli bedzie mial dyskopatie to bedziemy miec razem bo ja tez mam. i tak bede go kochac..
Mój ma... myślę, że nie ważne co to będziesz kochać. Tylko po prostu żal psiaka, mój potrafi paść.. I skumleć, totalny paraliż ;/ 500 zł zastrzyki jednorazowo i po dniu przechodzi, na szczęśćie dawno ataku takiego nie miał.
Twu, twu, niech Ci się chowa zdrowo i nic nie ma! -
Jus@tyna wrote:Monia będzie dobrze zobaczysz
A powiedz mi jak przed okresem wygladała twoja temperatura?
Po 21 dzisiaj wyniki bety będę miała na mailu . Ciekawa jestem -
monikaa1990 wrote:Przed okresem czy przed testowaniem? Teraz ciągle mi się utrzymuje wysoko . ciągle mam ok 37.05 - 37.08. Nie spada . Tak staramy się pół roku . Od lipca . Nie brałam żadnych leków , jedynie kwas foliowy i kupiłam chłopakowi witaminy ale jak wziął druga tabletkę to akurat test mi wyszedł hehe
Po 21 dzisiaj wyniki bety będę miała na mailu . Ciekawa jestem
Trzymam mocno kciuki ja dzisiaj miałam rano 37,03 mam nadzieje że juz nie spadnie a czułas jakies objawy za nim test zrobiłaś?? -
Jedyny objaw to bolące trochę piersi ale przy dotyku czego w sumie nigdy nie miałam , nawet przed okresem mnie piersi nie bolały . No i w dniu spodziewanej miesiączki spałam pół dnia jak zabita , podobno dobudzic mnie nie potrafili . I bolal mnie troszkę brzuch . Nic więcej .Nadal nic mi się nie dzieje . Może za wcześnie na jakieś objawy .
Justyna trzymam kciuki , oby temp się utrzymała ! -
Też bym bardzo chciała żeby się utrzymała ale jakoś czuje wewnętrznie że i tak nic z tego. Te temperatury lubią nas czasem oszukiwać
Ale bardzo się cieszę monia z twojego szczęścia
Daj znać jak będziesz miała wynik betymonikaa1990 lubi tę wiadomość