#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Testującym życzę dwóch wymarzonych...
3ci raz piszę posta ucina mi za każdym razemu mnie 5 dzień opóźnienia.. Robić bete jak myślicie? Jutro mam na 12 do pracy więc mam możliwość zrobienia, bo reszta tygodnia na 7.30 i nawet nie będę miała jak się wyrwać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 12:05
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
KattQ wrote:Testującym życzę dwóch wymarzonych...
3ci raz piszę posta ucina mi za każdym razemu mnie 5 dzień opóźnienia.. Robić bete jak myślicie? Jutro mam na 12 do pracy więc mam możliwość zrobienia, bo reszta tygodnia na 7.30 i nawet nie będę miała jak się wyrwać..
Skarpeta lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
KattQ wrote:Z tym, że dwa testy o czułości 10 negatywne.. Może się cos poprzesuwalo i owu później była... Albo już nie wiem sama.. Nie chcę znowu się nakręcać..
zrobiłąś tą betę? - to będzie 100% pewność wtedy. Już 5 dni Ci się spóźnia, już mnie się zdążył skończyć!
więc moze coś jest na rzeczy
a regularne miałaś do tej pory?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 09:22
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Też jestem ciekawa. Zwłaszcza że sama siedzę i czekam piątku.
przynajmniej nie łudzę się i nie muszę czekać z nadzieją i wymyślaniem sobie, że mam ciążowe objawy
w piątek endokrynolog
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:No właśnie ja u siebie widzę okresowe objawy. Chyba @ idzie. Nie czuje się ciążowy, to na pewno.
Powodzenia u lekarza. Oby dobrze się sprawił i mądrze doradziła niby polecany i to taki dobry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 13:55
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Hej dziewczyny nie miałam czasu dziś popisać z wami. Niestety nie miałam już potrzeby.. Dziś zaczął się @. A więc nowy cykl nowa szansa. W tym tygodniu moje i mojego partnera badania zobaczymy co wyjdzie.
-
hej dziewczyny czytam sobie co piszecie, ale ciekawa jestem czy któraś z Was ma bardzo długie cykle? staramy się z m o pierwsze dziecko, i odkąd zaczęlam mysleć o tym intensywnie jakoś w listopadzie to mój cykl się wydłuzył...dzis nawet doszłam do 39 dc (zrobiłam rano test ale niestety jedna krecha) więc czekam na @ , obiecałam sobie zacząć mierzyć temp od nowego cyklu i ogólnie bardziej wsłuchiwać się w swoje ciało, ale jednak wkurza mnie to wcześniej cykle miałam po 30 dni a teraz? jak dzis nie dostanę to będe miała 40 dni
masakra jakaś
pozdrawiam Was dziewczyny i 3mam mocno kciuki za wszystkieStaramy się o dzidziusia -
Skarpeta wrote:hej dziewczyny czytam sobie co piszecie, ale ciekawa jestem czy któraś z Was ma bardzo długie cykle? staramy się z m o pierwsze dziecko, i odkąd zaczęlam mysleć o tym intensywnie jakoś w listopadzie to mój cykl się wydłuzył...dzis nawet doszłam do 39 dc (zrobiłam rano test ale niestety jedna krecha) więc czekam na @ , obiecałam sobie zacząć mierzyć temp od nowego cyklu i ogólnie bardziej wsłuchiwać się w swoje ciało, ale jednak wkurza mnie to wcześniej cykle miałam po 30 dni a teraz? jak dzis nie dostanę to będe miała 40 dni
masakra jakaś
pozdrawiam Was dziewczyny i 3mam mocno kciuki za wszystkie
Ja miałam, takie do 90 dni. Wszystkie badania wychodziły ok, poza prolaktyną, ale też po obciążeniu, ta wyjściowa była ok. To było baaardzo dawno temu. Brałam bromergon i duphaston. Po trzech latach, jak już zwątpiłam, zobaczyłam dwie kreski
. W drugą ciążę zaszłam w trzecim cyklu. W trzecią zaszłam niespodziewanie, niestety tą straciłam. Mam dwie córki
. Teraz pracuję nad rodzeństwem dla nich
. Na pewno w kwestii tego, dlaczego takie długie cykle, powinien się lekarz wypowiedzieć. W sumie polecam Ci też obserwowanie siebie i robienie tych pomiarów, to jakoś tak dużo rzeczy uświadamia o tym, czy organizm działa czy nie do końca, można siebie naprawdę zaskakująco poznać
.
-
Multiwitamina jeszcze nie byłąm na monitoringu w zasadzie byłąm z tymi długimi cyklami ale na usg było wszystko ok, zleciła mi hormony i tylko progesteron był słaby ale ten hormon robiłam 21 dc, doczytałam się ze w sumie mógł mi wyjść słabo bo mogłam być przed owulacją, co do tego że jeszcze test nie wykrył fasolki to wątpie bo już boli mocniej brzuch więc pewnie dziś @ przyjdzie ale wiadomo do póki nie mam plamienia to jeszcze nadzieję jakąś mam ;p
golonat - to ładne przeboje ta pani dr u której byłam tez mi przepisała duphaston, ale na pewno wybiorę się jeszcze do kogoś na konsultacje...tak kochana zamierzam wszystko mierzyć i bardziej się wsłuchiwać, już w tym zauważyłam pewne rzeczy
życzę Ci powodzenia w staraniach i tylko owocnych cykli
dzięki dziewczyny fajnie jest się komuś wygadać i jeszcze dostać jakieś miłe słowa w odpowiedzi i radyStaramy się o dzidziusia