#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Multiwitamina wrote:;( Przykro. Ściskam. Nowy cykl nową szansą. Ja też jakoś czuje przed okresowo. 3 duze pryszcze mi wyszły na szyji. W którym dniu dostałaś? Normalnie?
No nic. Czułam, że tak bedzie bo mnie takie skurcze podbrzusza brały już kilka dni wcześniej i PMS też mialam straszny biedny mąż.
Zaczynamy 8 cykl starań, tym razem z monitoringiem no i jutro śmigam na te hormony... pani jak mnie zobaczy 3ci raz w ciągu 2 tygodni na pobraniu krwi to zwątpiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 18:04
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
z drugiej strony może to i dobrze, ze się w tym cyklu nie udało bo byłam chora, złapał mnie jakiś wirus, dużo leków musiałam brać - jeszcze by to źle na dziecko wpłynęło. Więc może i dobrze, że teraz się nie udało zaczniemy próbowac od nowa, a co tam w końcu to łączenie przyjemnego z pożytecznym
jakąś sexy bieliznę sobie kupię na pocieszenie, żeby było goręcejKattQ, Beatrix_ lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Dokładnie trzeba pozytywnie myśleć My zaczynamy się badać i napełniamy się nową nadzieją. Wolałabym żeby @ już nadeszła, bo i tak dzisiejsze testowanie - więc nie chcę się już łudzić i zacząć kolejne starania z nową energią. Po 13 cs tylko to mi zostało myśleć pozytywnie, że 14 będzie szczęśliwa
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Wiecie co... tak sobie myślę dzisiaj w takim złym dniu... Wiem, ze to może zabrzmi dziwnie, ale... mimo wszystko fajnie, że nie jestem sama i że jesteście ze mną i że w tych trudnych chwilach wiem, że są tez dziewczyny które przeżywają to samo co ja dzięki dziewczyny :*
w końcu i każdej z nas się uda, prędzej czy później. A co musimy się nastarać to nasze! Na pewno dzięki takim doświadczeniom będziemy potrafiły dużo bardziej docenić ten mały cud jak już w końcu się uda miłego wieczoru, pozdrawiam Was wszystkie ciepło!KattQ, Adry, Beatrix_, Multiwitamina lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:a jak bierzesz? od 1 dnia cyklu do owulacji?
-
Popijam, ale to są ilosci minimalne. W kazdym razie czytalam dobre opinie o wiesiolku wiec na pewno nie zaszkodzi
Jade właśnie do gina z moimi wynikamo usg i hormonow. Ciekawe co powie.
Ale dzis zimno chce juz wiosny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 08:27
Adry lubi tę wiadomość
-
Ja dziś 2 dzień opóźnienia @. Stresuje mnie to już, bo to takie zawieszenie, bywało u mnie różnie raz zdarzyło się o 14 dni opóźnienia i to było najgorsze, bo wiedziałam, że i tak nic z tego(robiłam bete) a musiałam czekać i czekać
-
KattQ wrote:Ja dziś 2 dzień opóźnienia @. Stresuje mnie to już, bo to takie zawieszenie, bywało u mnie różnie raz zdarzyło się o 14 dni opóźnienia i to było najgorsze, bo wiedziałam, że i tak nic z tego(robiłam bete) a musiałam czekać i czekać
-
Dziewczyny mam problem z tsh.
rok temu tesh = 3, obecnie: 2 tygodnie temu tsh =4, od tego czasu biorę jod, po 2 tyg powtórka badąń, wyniki z dzisiaj, tsh =2. I nie wiem co robić? endokrynolog pod koniec tygodnia, czekałam 2 miechy,a teraz sie zastanawiam. Iść do tego endokrynologa? NIe isc? Przełożyć? Isc najpierw do ginki, a potem dopiero do endo? Powtórzyc jeszcze kolejen badanie? Jak to możliwe, ze w ciagu 2 tygodni tsh tak skacze? Błąd laboratoryjny? Zgłupiałam jużPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny mam problem z tsh.
rok temu tesh = 3, obecnie: 2 tygodnie temu tsh =4, od tego czasu biorę jod, po 2 tyg powtórka badąń, wyniki z dzisiaj, tsh =2. I nie wiem co robić? endokrynolog pod koniec tygodnia, czekałam 2 miechy,a teraz sie zastanawiam. Iść do tego endokrynologa? NIe isc? Przełożyć? Isc najpierw do ginki, a potem dopiero do endo? Powtórzyc jeszcze kolejen badanie? Jak to możliwe, ze w ciagu 2 tygodni tsh tak skacze? Błąd laboratoryjny? Zgłupiałam już