#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:zaktualizowałam sobie telefon, zobaczymy, może teraz będzie lepiej, przy dziecku nie zawsze mam możliwość pisac z komputera. chyba rzeczywiście coś musiałam namieszać ///
Nie zapominajmy, że dużo zależy od samego temperamentu staraczy Jeśli są chęci co dwa dni, to czemu nie Ważne, żeby starania były z chęci, a nie z przymusu, Ale łatwo mówić, jak ktoś już rok czeka a tu nic. Jedyne co mi pozostaje to trzymać za Was staraczki kciuki. Wierzę, że niebawem ujrzycie na testach magiczne dwie kreski.
Plamka może rzeczywiscie porobiły Ci sie jakies paskudne zrosty. HSG odetka jak są zrosty to podobno cholernie boli, ale podobno bardzo dużo osob zachodzi w pierwszym cyklu staran po zabiegu, wiec chyba warto zaryzykować.
Wyniki masz swietne. Mam nadzieje, że szybko ustalicie co jest problemem.
Kattq machnij sobie 10 z rossmana (jesli masz mozliwosc kupic), 10 sa super czule i pokazuja ciaze nawet 10 dni po.
Ojj też tak słyszłam, no ale czego się nie robi, żeby być w upragnionej ciąży
Adry lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziś kupilam femibion co myślicie o tym suplemencie? Weszłam do apteki poprosiłam kwas foliowy a farmaceutka chce Pani coś dla starających się o dziecko? na twarzy wypisane czy co
-
nick nieaktualnyKattQ wrote:Dziś kupilam femibion co myślicie o tym suplemencie? Weszłam do apteki poprosiłam kwas foliowy a farmaceutka chce Pani coś dla starających się o dziecko? na twarzy wypisane czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 19:50
-
Adry wrote:Czekamynadzidzie, ja się nie do końca zgadam z tym artykułem, owszem seks co 2-3 dni powoduje, ze jakość zdrowego/dobrego nasienia jest lepsza, ale nie wyobrażam sobie uprawiać seksu co drugi dzień, bo on z czasem przestanie mnie cieszyć, facet pewnie zacznie się denerwować, bo będzie traktowany jak maszyna rozpłodowa.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
KattQ wrote:Dokładnie jeśli chodzi o przytulanie codziennie to tak jak tu wspomniała Adry, jest to dla nas ważne, bardzo chcemy dzidziusia, ale nie chcę żeby nasza bliskość miała tylko jeden cel. Staramy się nie zwariować w tym wszystkim. Jutro testuję..Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
ha... ja już nie muszę odliczać. Obudziłam się i czuję, że tak jakoś mi mokro... myślę "tyle śluzu?". Patrzę a tu koniec mojego odliczania. Dzisiaj dostałam @ . To znaczy, że jutro trzeba śmigać na pobranie krwi znowu. Ech... zaczynamy 8 cykl...Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:Zobaczycie, zobaczycie, jeszcze będziecie narzekać, że kawę zimną pijecie, bo na nic czasu nie macie. Kwas foliowy łykajcie, bo najlepiej suplementowac już na 3 miesiące przed zapłodnieniem.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:ha... ja już nie muszę odliczać. Obudziłam się i czuję, że tak jakoś mi mokro... myślę "tyle śluzu?". Patrzę a tu koniec mojego odliczania. Dzisiaj dostałam @ . To znaczy, że jutro trzeba śmigać na pobranie krwi znowu. Ech... zaczynamy 8 cykl...
No to szkoda Trzymam kciuki oby ten cykl byl owocny. Ja caly czas z bolem brzucha i to takim konkretnym. Pms pełną gębą...czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Niestety ja dziś rano testowałam z wynikiem -.. Czekam na @ i ruszam na badania... Nowy cykl nowe nadzieje i nowy suplement może akurat tym razem? Może 14 będzie szczęśliwą liczbą