#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trochę się martwię. Cały czas plamię od (prawdopodobnie) owulacji. Już wcześniej miałam torbielki i nie plamiłam, a jeśli już to jeden dzień, max dwa. A teraz plamię cały czas od niedzieli i to dość mocno nie wiem, martwic się nie martwić? miała któraś z was tak? Może jednak rozerwało mi ten jajnik? ale w sumie nic mnie nie boli, tylko to plamienie jest niepokojące i zdecydowanie za długie.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:I jak tam? Dzwoniłaś? Przeszło?
nie dzwoniłam, może to niemądre, ale jakoś tak głupio mi było dzwonić z taką pierdołą może przejdzie...Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Kurczę. Może to jakaś niedomoga luteinarna . A może inplantacyjne? Miałaś przecież szansę w tym cyklu . A nic nie boli, nie piecze?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Jak tam dziewczyny? Ja wczoraj miałam owu raczej 100% nie daję z tymi testami owu też różnie bywa. W razie czego dziś i jutro postaramy się na zapas trochę martwi mnie kiepski śluz. Zacznę o ile będę musiała w przyszłym cyklu brać coś na śluz aby się trochę poprawił. Po tych nowych suplementach czuję się dobrze i mam więcej energii niż wcześniej nie widzę jakiś złych skutków ubocznych tyle, że cena jest dość wysoka, ale to nieważne oby wspomogły zajście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 22:01
Adry, Beatrix_ lubią tę wiadomość
-
KattQ wrote:Jak tam dziewczyny? Ja wczoraj miałam owu raczej 100% nie daję z tymi testami owu też różnie bywa. W razie czego dziś i jutro postaramy się na zapas trochę martwi mnie kiepski śluz. Zacznę o ile będę musiała w przyszłym cyklu brać coś na śluz aby się trochę poprawił. Po tych nowych suplementach czuję się dobrze i mam więcej energii niż wcześniej nie widzę jakiś złych skutków ubocznych tyle, że cena jest dość wysoka, ale to nie ważne oby wspomogły zajście
ciśnijcie ciśnijcie! ja już opadłam z sił po ostatnich staraniach, dobrze, że teraz można chwilę odpocząć )))
No ja miałam piękne krechy a się okazało, że torbiel i kreski były we wtorek już, a ja w czwartek jeszcze owulacji nie miałam, więc nie wiem
ej a co myslicie o ovarinie? ostatnio czytałam wątek na jego temat, dziewczyny są zadowolone raczej. Niektórym pomógł zajść w ciążę. Myślałyście o tym?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Femibion 0 jedno opakowanie na 4 tygodnie. O ovarinie nie słyszałam, więc nie wypowiem się,ale czasem warto coś zmienić jak stare sposoby nie przynoszą efektów
Ten cykl mamy pracowity mamy jakieś pozytywne nastawienie jakby odrodziła się w nas ta nadzieja co na początku może akurat w każdym razie mamy pewność że męskie badania okazały się ok może tam bez szaleństw, ale w granicy się mieści. Mój partner też zaczął się suplementować, więc może dlatego mamy w tym cyklu takiego poweraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 22:07
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki dziewczyny!!! Ja w tym cyklu mam dola bo przytulalismy sie jak jeszcze na tescie owu byla bladziocha a potem jak juz mialam druga ladna kreske mojemu cos nie dzialalo i przez trzy dni nie udalo sie. Moze niewyspanie albo stres nie wiem. Generalnie cykl stracony wiec jest mi mega smutno i zle swiadomosc ze nawet nie sprobowalismy doprowadza mnie do lez i to ze nastwpna proba dopiero za miesiac jest mega dojezdzajaca. Chyba mam jakis kryzys.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 11:46
-
Beatrix_ wrote:Trzymam kciuki dziewczyny!!! Ja w tym cyklu mam dola bo przytulalismy sie jak jeszcze na tescie owu byla bladziocha a potem jak juz mialam druga ladna kreske mojemu cos nie dzialalo i przez trzy dni nie udalo sie. Moze niewyspanie albo stres nie wiem. Generalnie cykl stracony wiec jest mi mega smutno i zle swiadomosc ze nawet nie sprobowalismy doprowadza mnie do lez i to ze nastwpna proba dopiero za miesiac jest mega dojezdzajaca. Chyba mam jakis kryzys.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Beatrix_ wrote:Trzymam kciuki dziewczyny!!! Ja w tym cyklu mam dola bo przytulalismy sie jak jeszcze na tescie owu byla bladziocha a potem jak juz mialam druga ladna kreske mojemu cos nie dzialalo i przez trzy dni nie udalo sie. Moze niewyspanie albo stres nie wiem. Generalnie cykl stracony wiec jest mi mega smutno i zle swiadomosc ze nawet nie sprobowalismy doprowadza mnie do lez i to ze nastwpna proba dopiero za miesiac jest mega dojezdzajaca. Chyba mam jakis kryzys.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Jestescie kochane i pewnie macie racje :* Chcialam sobie wszystko zaplanowac i moje oczekiwania spotkaly sie z zyciem Trudno tak bywa, nie jestesmy maszynami a wszystkiego nie da sie przewidziec. Poprostu chcialam zeby kazdy miesiac byl wykorzystany zebym miala poczucie ze probowalismy a tu klops Cóż teraz dwa tygodnie do okresu a potem kolejna szansa
Powiedzcie mi bo sie zastanawiam i nie wiem... W zeszlym cyklu gin powiedziala zebym zrobila progesteron, prolaktyne i estriadol w 21 dc (cykle mam 26-28) tak tez zrobilam. Okazalo sie natomiast ze akurat jak na zlosc ten cykl mial 32 dni. I o ile dla prolaktyny to nie ma cgyba znaczenia to nie wiem czy w tym wypadku ten progesteron jest ok? Czy powinnam powtórzyć badanie w tym miesiacu?