#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatrix_ wrote:Estriadol 298 pg/ml, progesteron 23,7 ng/ml, prolaktyna 17,3 ng/mlPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Dziewczyny można powiedzieć, że już za chwilę zaczynam urlop trzymajcie się cieplutko! Multi powodzenia w staraniach! ja na razie się wyłączam całkiem od pracy i zamierzam odpocząć od tego tematu również, także do zobaczenia za niecały tydzień
Beatrix_, Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny można powiedzieć, że już za chwilę zaczynam urlop trzymajcie się cieplutko! Multi powodzenia w staraniach! ja na razie się wyłączam całkiem od pracy i zamierzam odpocząć od tego tematu również, także do zobaczenia za niecały tydzień
-
Multiwitamina wrote:Miłego urlopu.
Mi się wydaje że nie jest to jakaś mega różnica.
Ja też jestem po wizycie. Pęcherzyk jest 1.3 mam nadzieję że mu się urośnie. Stresuje mnie to ehh
Mysl pozytywnie. Urosnie, musi!!! Musimy byc dobrze nastawione Stres nam staraczka nie sprzyja. Zaczyna sie wiosna i moze to bedzie nasz czas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 21:37
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny
Miłego odpoczynku.
Ja właśnie jadę do pracy. W tamtym tygodniu byłam u ginki. Czekam na wyniki z cytologii i musze jeszcze zrobić prl i tsh. -
heeeej właśnie wróciłam z urlopu było super, cudownych ludzi poznałam, jakie to przyjemne tak się zresetować w innym otoczeniu! od razu chce się żyć!
niestety co jest piękne to nie moze trwać wiecznie - dzisiaj dostałam okres, tak więc przynajmniej nie musiałam się długo łudzić, że może coś z tego będzie. Ale po urlopie, zdecydowanie lepiej się takie wiadomości przyjmuje bardzo się cieszę, że dostałam go dopiero dzisiaj, a nie na urlopie, więc są pozytywy a wy jak tam? kiedy testujecie?
Multi Ty w okresie okołoowulacyjnym dopiero? A mnie się wydawało, że to już powinno być wcześniej? Cykl Ci się rozciągnął czy mnie się coś pomieszało z tego urlopowego wrażenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 19:50
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Oj coś króciutko ale fajnie że się wyrwałaś. A ja koniec maja początek czerwca jade;) też na krótko ale nie mogę się doczekać.
No właśnie u mnie17dc. Więc albo teraz mi wykielkuje ten bąbelek (1.5mm miał wczoraj) albo znowu bez owu.
No mogło mi się przesunąć po wyjeździe i kilku intensywnych dniach pracy, w końcu nie pracowałam pół roku ;p niestety nie był to urlop a musiałam na zastępstwo skoczyć.
ale co masz 1,5cm czyli 15mm? czy 1,5mm?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱