#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Multiwitamina wrote:to podobnie u mnie.
Tylko ja nie wiem czy u mnie nie pękają, bo rzadko mam pęcherzyk.
Może spróbuj tej stymulacji+ zastrzyki? Może to wystarczy?
no we wtorek pogadam z tą moją gin i spytam się jaki jest plan leczenia bo na razie obserwujemy co tam się dzieje w tych jajnikach. Eh... ciężko jestPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Evell wrote:Hej dziewczyny.Mam pytanie czy można,jeżeli ktoś stosował inofem pić z clo? Ja to brałam wcześniej tylko odstawiłam i teraz znów chce,pić.To jesto ponoć dobre na pco.
A czemu nie? To zupelnie inne srodki, inofem to suplement, nie zaszkodzi. -
nick nieaktualny
-
Multiwitamina wrote:Ciężko ciężko. Ale w końcu nam się uda. Zobaczysz;)Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:no ja trochę straciłam nadzieję ale pogadam jeszcze z tą moją gin we wtorek i zobaczymy czy ma jakiś plan leczenia. I jak ona to widzi. Emocjonalnie czuje u siebie góry i doliny
-
Beatrix_ wrote:U mnie juz tez sie zaczynaja gory i doliny. Poczatkowe pare miesiecy bylam pelna optymizmu a teraz juz bywa roznie. Trace nadzieje i sie mobilizuje i tak w kolko...
U mnie jest tak samo. Czasem euforia i moc z nadzieją pomieszane. A kiedy to się skończy może już to ten czas kiedy człowiek odpuszcza.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Beatrix_ wrote:U mnie juz tez sie zaczynaja gory i doliny. Poczatkowe pare miesiecy bylam pelna optymizmu a teraz juz bywa roznie. Trace nadzieje i sie mobilizuje i tak w kolko...Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Znam to. Teraz jeszcze będę bez stymulacji...więc obstawiam w80% jak znam swój organizm - ze owulacji nie będzie. Więc czekam już nawet nie na maj a na czerwiec. Oczywiście w duchu się pocieszam, że niekoniecznie że efekt odbicia, ze zioła, że może być owu. I co? W głębi serca i tak gdzieś jest tam cień że nawet maj stracony, że nie działam jak trzeba i że nawet nowe leki g. zrobią żeby była owulacjia. A jak by się trafiła W końcu to się boję kolejnej biohemicznej...
Dziewczyny każda z nas ma pod górkę, każda z nas będzie czasem zrezygnowania i zmęczona. Najważniejsze to się nie poddawać. I mimo wszystko mieć głowę w górze i iść do przodu. Kiedyś musi się udać każdej z nas. Ja w to wierzę i trzymam za Was kciuki.
No jest ciężko, nawet bardzo, nie ma co ukrywać ale dokładnie tak jak mówi Multi: musimy być dzielne! I byle do przodu!Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Hejka. Jestem tu dosyć krótko i stawiam swoje pierwsze kroki.. Ale jeśli chodzi o starania to próby trwają ponad 3 lata w tym jedno poronienie. Ten cykl jest pierwszym w którym zaczęłam mierzyć temperaturę. Pomoże mi ktoś w interpretacji wykresu bo nie wiem co myśleć.
Twój link do miniatury na forum:
Lilka -
nick nieaktualnyHej.ja od wczoraj biorę cło 2×1 narazić żadnych skutków ubocznych nie odczuwam.Multiwitaminko słyszałam różne opinie,na temat clo i większość lekarza zaczyna przepisywać małą,dawkę a ja od razu 2 kurcze boje się, czy on nie przesadza, no ale jest dobry mój gin i pomógł już dużo kobietom z niepłodnością, czy mu zaufać ?
-
Evell wrote:Hej.ja od wczoraj biorę cło 2×1 narazić żadnych skutków ubocznych nie odczuwam.Multiwitaminko słyszałam różne opinie,na temat clo i większość lekarza zaczyna przepisywać małą,dawkę a ja od razu 2 kurcze boje się, czy on nie przesadza, no ale jest dobry mój gin i pomógł już dużo kobietom z niepłodnością, czy mu zaufać ?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱