#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
to trzymamy kciuki KattQ, oby się udało!
KattQ lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:Natalia jak tam po weselu? udana zabawa była?
Hej, hej:) zabawa całkiem udana, wytańczyłam się wprawdzie mało osób znaliśmy ale maz jak zawsze nawiązywał nowe znajomosci:D a jak Twoja majoweczka? Moja skończyła się niestety negatywnym testem w sobote i czekam aktualnie na @...
-
Natalia u mnie też minusowo tuż przed majówką beta zerowa
zaczynam się zastanawiać czy nie pójść do jakiejś kliniki leczenia niepłodności jednak. Jeszcze kilka miesięcy poleczę się u tej swojej doktor (która notabene jest naprawdę super) i tak myślę, że jeśli powiedzmy do września/października nic z tego nie wyniknie to będę próbowała w klinice. Tu na razie nie mam żadnego leczenia, zobaczymy jak w tym miesiącu
Multi no i znowu od zera to jest chyba najgorsze przy zmianie lekarza, ale jak wydaje się bardziej konkretny gość no to super. Fajnie, że od razu wdrożył leczenie, bo u mnie cały czas obserwacja trwa i nic z tego nie wynika trochę mnie to frustruje, bo może bym mogła pójść i zobaczyć jak z drożnością jajowodów, a przecież na taki zabieg też się czeka... A tak to nic. Obserwujemy sobie i tyle. Dobrze przynajmniej, że te pęcherzyki jednak czasem pękają, to w sumie całkiem spoko wiadomośćPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Hej dziewczyny, dołączam do Was, bo za 4-5 dni powinnam dostać @ i już wariuję jutro chcę zrobić pierwszy test. Generalnie mam od kilku dni bóle lewego jajnika, ale nie nastawiam się, bo w zeszłym cyklu też tak miałam i ciąży nie było
Evell lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny po majoweczce ja właśnie zaczelam kolejny cykl i dzis umowilam sie na laparo. Odrazu mi powiedzieli ze nie usuna za jednym zamachem polipa i torbielki. Nie rozumiem ale co zrobić. Nawet nie wiem czy torbiel rusza bo lekarz mowil ze takich malych nie usuwają. Nic z tego nie kumam. Powiedzial ze zrobia droznosc i zobacza co z endometrioza. Termin na 5.07.
No i w tym tygodniu sprawdzam tarczyce po miesiącu brania euthyroxu. Zobaczymy czy spadlo czy wzroslo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 14:28
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Miałam kupić dziś test po pracy i wszystko fajnie dopóki 15 min przed końcem pracy moja szefowa mnie tak zdenerwowała że już zapomniałam o wszystkim i byle do domu pożalić się facetowi :p jutro mam na 12 do pracy więc rano załatwię temat i przytestuje. Ledwo człowiek wrócił do pracy a już stres i nerwy niech już przyjdą te wakacje bo się wykończe nerwowo .
-
Ania ja też trzymam kciuki, napisz koniecznie co wyszło!
I za Ciebie KattQ tez! oby sie udało!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 20:35
Ania95, KattQ lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Oprócz jajnika nic co by mogło wskazywać na ciążę. Czytałam, że na początku ciąży dziewczyny mają śluz gęsty, ja mam strasznie suchy zostawiający tylko ślad na bieliźnie. Piersi bez zmian. W piątek badałam progesteron i wyszedł 60.07 nmol/l przy normie 5.82-75.90 więc owulacja była
-
Ania95 wrote:Oprócz jajnika nic co by mogło wskazywać na ciążę. Czytałam, że na początku ciąży dziewczyny mają śluz gęsty, ja mam strasznie suchy zostawiający tylko ślad na bieliźnie. Piersi bez zmian. W piątek badałam progesteron i wyszedł 60.07 nmol/l przy normie 5.82-75.90 więc owulacja byłaPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱