#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
czekamynadzidzie wrote:e tam, ja mam zawsze gęsty, ciągnący się i zawsze jest ta nadzieja i za chwilę ten śluz się robi brązowawy i potem krew i @. Wiele moich koleżanek nie wiedziało, ze jest w ciąży a były. I nie miały żadnych objawów. Także kto wie kto wie
Dlatego zawsze co cykl jest ta sama nadzieja, nawet jeśli test wychodzi negatywny aż do @... -
Hej dziewczyny ja też trzymam kciuki za wszystkie testujące! dajcie znak jak efekty - oby same pozytywy;)
Śluzem to chyba nie ma co się kierować bo różnie dziewczyny mają... tak naprawdę to wiele objawów ciąży może pokrywać się z objawami @ nie wspominając już nic o naszej psychice;) Beatrix widzę ze razem mamy 7cs, to zawsze razniej;)
Czekamynadzidzie może zaproponuj swoje lekarce sama jakieś leczenie chociaż może nie ma takiej potrzeby hormony masz w normie ? Może sama wspomnij o HSG? Mój lekarz też mi się wydaje ok ale też już mnie frustruje trochę jego bierność bo poza tym HSG to zlecił mi tylko podstawowe hormony i pobrał wymazy a na inne badania (IO, MUCHa itd) nie widzi narazie potrzeby skoro jest naturalna owulacja... dlatego pójdę skonsultować się z innym w tym miesiącu a wcześniej sama zrobię to dodatkowe hormony, o których piszą dziewczyny tu na forum...Beatrix_ lubi tę wiadomość
-
No niby wiem ale trochę drażni mnie podejscie mojego gina, nie wiem może taka ma taktyke ze po HSG zleca dopiero dalsze badania... jeszcze go nie dyskwalifikuje bo już się z nim w jakimś stopniu zżyłam ale wole poznac jeszcze punkt widzenia innego lekarza:) a kiedy teraz masz podglad kurnika? Bo po clo jest jeszcze ten zastrzyk na pęknięcie, tak?
-
Multiwitamina wrote:Beatrix szybkie pytanko . Jaka masz dawkę tego na tsh? Ja 1 raz dziennie teraz.
Natalio konsultacja nigdy nie zaszkodzi , ale pamiętaj że nowy lekarz to troszkę znowu od nowa.
Ja dalej na clo i to 2tabletki. Ale już z lekami może to inaczej będzie -
Renes wrote:Kurcze, jak tak patrzę na te wszystkie wątki na forum to jestem w szoku ile dziewczyn ma problem z tarczycą! Sama jestem na świeżo w temacie, biorę Euthyrox 25 od 5 tygodni i idę na kontrolę w następnym tygodniu. Nie myślałam że to taka plaga
-
Tsh mi się waha około 3, a przeciwciał jeszcze nie zbadałam. Trochę dziwne że mi endokrynolog nie kazała, zrobię na własną rękę przy okazji kontroli tsh. Bo to chyba nie jest normalne mieć tarczycę 3,6 ml w sumie... ale endo powiedziała, że jak echogeniczność jest ok to to nie jest Hashimoto. No i nie wiem...
-
Natalia91! wrote:Hej dziewczyny ja też trzymam kciuki za wszystkie testujące! dajcie znak jak efekty - oby same pozytywy;)
Śluzem to chyba nie ma co się kierować bo różnie dziewczyny mają... tak naprawdę to wiele objawów ciąży może pokrywać się z objawami @ nie wspominając już nic o naszej psychice;) Beatrix widzę ze razem mamy 7cs, to zawsze razniej;)
Czekamynadzidzie może zaproponuj swoje lekarce sama jakieś leczenie chociaż może nie ma takiej potrzeby hormony masz w normie ? Może sama wspomnij o HSG? Mój lekarz też mi się wydaje ok ale też już mnie frustruje trochę jego bierność bo poza tym HSG to zlecił mi tylko podstawowe hormony i pobrał wymazy a na inne badania (IO, MUCHa itd) nie widzi narazie potrzeby skoro jest naturalna owulacja... dlatego pójdę skonsultować się z innym w tym miesiącu a wcześniej sama zrobię to dodatkowe hormony, o których piszą dziewczyny tu na forum...Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
dziewczyny testujące jak tam?? Sa dwie krechy?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Renes wrote:Kurcze, jak tak patrzę na te wszystkie wątki na forum to jestem w szoku ile dziewczyn ma problem z tarczycą! Sama jestem na świeżo w temacie, biorę Euthyrox 25 od 5 tygodni i idę na kontrolę w następnym tygodniu. Nie myślałam że to taka plaga
Ja też biorę euthyrox 25 już jakieś 7 tygodni do tego dostinex na prolaktynę, a 22 maja mam kontrolę i muszę zrobić przeciwciała antyTPO i antyTG + usg tarczycy mam na 21 maja i wiecie co... masakra, bo póki się nie starałam o dziecko to byłam zdrowa hahaRenes, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość