X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super ze twoj mezus przestal palic. Bardzo dobrze zaczyna Nowy Rok ;) Moj maz zrobil mi tez dzisiaj niespodzianke ja sie budze po 8. Patrze a on w lozku i krzycze ze juz po 8 a on do pracy nie wstal ? Latam jak szalona a on mowi ze ma wolne dzisiaj tylko nie chcial mi mowic zeby zrobic mi niespodzianke. ;) lubie niespodzianki ! ;)

Czekamy...
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia91! wrote:
    Ja marze o Jack Russell terrierze i beagle ale niestety mamy małe mieszkanie i mamy takie prace ze dużo ten piesio siedziałby sam :( wiec narazie moge sobie tylko pomarzyć o piesku...

Pies nie potrzebuje dużego mieszkania, może mieszkać w małym, nawet duży pies może mieszkać w małym, tylko trzeba mu zapewnić dostateczną ilość ruchu.
    Mój buldog, odkąd wrócimy z pracy jest sporo na dworze. Ostatni spacer nawet 1,5 h

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazdy ma inne zdanie na ten temat. Dla mnie duzy pies moze byc na podworku. Nie wyobrazam sobie jak ludzie w malym mieszkaniu maja po kilka psow w tym duze. Dla mnie to nienormalne.

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Ja mam właśnie buldoga fr. :)

Aż ci zazdroszczę :) bardzo bym chciała takiego piesunia one są takie kochanie :)

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale buldog francuski to przecież mały piesek

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. ;) takiego tez moglabym miec ;)

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny wiecie co ja u siebie zauważyłam że chyba nie mogę jeść za dużo nabiału bo strasznie mnie później mdli. jest mi niedobrze i źle się czuję.

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Kurde dziewczyny wiecie co ja u siebie zauważyłam że chyba nie mogę jeść za dużo nabiału bo strasznie mnie później mdli. jest mi niedobrze i źle się czuję.

Ja nie moge jesc majonezu. Wiec zadnych salatek nie jem. Bo tez jest mi niedobrze. I jesli mialabym zjesc serek wiejski to tak samo..

Czekamy...
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Kazdy ma inne zdanie na ten temat. Dla mnie duzy pies moze byc na podworku. Nie wyobrazam sobie jak ludzie w malym mieszkaniu maja po kilka psow w tym duze. Dla mnie to nienormalne.

No ja nie uznaje psów na podwórku, ale tak jak mówisz, każdy ma swoje zdanie.

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Ale buldog francuski to przecież mały piesek

To raczej średni pies. Waży około 14 kilo, więc jest co dźwigać.
    Są kochane, ale też mają mocne charaktery i trzeba uważać. :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Natalia91! Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Pies nie potrzebuje dużego mieszkania, może mieszkać w małym, nawet duży pies może mieszkać w małym, tylko trzeba mu zapewnić dostateczną ilość ruchu.
    Mój buldog, odkąd wrócimy z pracy jest sporo na dworze. Ostatni spacer nawet 1,5 h

Ja bardziej martwię się tym, ze mielibyśmy dla niego za mało czasu przez nasze prace, mi notorycznie wpadają nadgodziny, których nie jestem w stanie przewidzieć wiec piesio siedziałby min 9 godz codziennie sam w tym mieszkaniu :( chyba nie byłby to szczęśliwy piesek...

7u22ugpj8heetxf1.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia91! wrote:
    Ja bardziej martwię się tym, ze mielibyśmy dla niego za mało czasu przez nasze prace, mi notorycznie wpadają nadgodziny, których nie jestem w stanie przewidzieć wiec piesio siedziałby min 9 godz codziennie sam w tym mieszkaniu :( chyba nie byłby to szczęśliwy piesek...

No to prawda, myślę, że te 9h to maks.
    U nas właśnie tak jest, że jest 8-9h sam, często krócej. Bo mój mąż czasem pracuje z domu :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super ze Twój mąż przestal palić. Oby ten stan utrzymał długo. Wiadomo że jest trudno. Może coś go zdenerwowac i już może zacząć od nowa.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj znajomy ma sporego psa. Ale ma swój kat w domu jak po za domem. Musi ktoś być z domowników bo inaczej będzie na obcego skakal. Mnie na szczęście już dobrze zna to mogę przychodzić kiedy chce :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna pilnuj teraz męża :) wspieraj go :) trzymam za niego kciuki:)
    ja mam małego pieska , kundelek :)
    na Targu stał gościu i rozdawał psy .W zimę. Myślałam że mi serce pęknie jak zobaczyłam te maluszki w jakimś starym kocu i wzięłam jednego :)
    Kotki są kochane , mam dwa i mogłabym mieć jeszcze 5 ale myślę , że byłoby to przegięcie hah

werni lubi tę wiadomość

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Justyna super ze Twój mąż przestal palić. Oby ten stan utrzymał długo. Wiadomo że jest trudno. Może coś go zdenerwowac i już może zacząć od nowa.

Dlatego powiedziałam mu że będę go wspierać ile sił mi starczy :) ja tez sie bardzo cieszę że kończy z tym świństwem :)

werni lubi tę wiadomość

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monikaa1990 wrote:
    Justyna pilnuj teraz męża :) wspieraj go :) trzymam za niego kciuki:)
    ja mam małego pieska , kundelek :)
    na Targu stał gościu i rozdawał psy .W zimę. Myślałam że mi serce pęknie jak zobaczyłam te maluszki w jakimś starym kocu i wzięłam jednego :)
    Kotki są kochane , mam dwa i mogłabym mieć jeszcze 5 ale myślę , że byłoby to przegięcie hah

Oj bidulek tez bym pewnie nie wytrzymała i zabrała ja to mam dobre serce mi to wiecznie jest wszystkich żal. Ja lubię tego naszego kocura ale też potrafi być złośliwy zresztą jak to koty

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak tam wasze wykresy??? widziałyście mój ??

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 12:02

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo nie udostepnilas swojego ;) jak wchodze w to to wyswietla sie moj.

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gzie ja mam to udostepnić??

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ