#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytajcie sobie bardzo fajny artykuł
http://polki.pl/zwiazki-i-seks/erotyka,jak-sprawdzic-czy-mam-owulacje,10072468,artykul.html
I powiem tak tam jest napisane że kobiety które nie maja bólu brzucha przedmiesiączkowego to nie mają owulacji a pamiętacie jak wam kiedyś napisałam na forum że mnie nigdy nie boli brzuch przed okresem.
Więc zarówno mogę mieć zbyt niski progesteron. -
Jus@tyna wrote:Poczytajcie sobie bardzo fajny artykuł
http://polki.pl/zwiazki-i-seks/erotyka,jak-sprawdzic-czy-mam-owulacje,10072468,artykul.html
I powiem tak tam jest napisane że kobiety które nie maja bólu brzucha przedmiesiączkowego to nie mają owulacji a pamiętacie jak wam kiedyś napisałam na forum że mnie nigdy nie boli brzuch przed okresem.
Więc zarówno mogę mieć zbyt niski progesteron.
Artykul super ja tez nie wiem czy mam owulacje czy nie... Bede obserwowac teraz po @.Czekamy... -
Niestety nadal nie widzę jak wchodzę na Twój profil. Jak wejdziesz w udostępnij wykres to w pasku masz wykresy na tablicy tam możesz kliknąć dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 14:44
-
Wyslalam Ci tez zaproszenie jak klikniesz na ikonkę lub nick obok wpisu którejś z nas wyskoczy Ci okienko i tam możesz też bezpośrednio wejść na wykres. klikając na słowo Tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 15:35
-
Jus@tyna wrote:U mnie owulacja to jakaś wielka paranoja np. teraz mam taki bardzo gęsty i lepki śluz ale jest go bardzo mało
Ja tak się zastanawiam... Mam teraz mega dużo śluzu, czytałam, że niby może infekcja ale jak mnie nie swędzi i piecze to możliwe? no leje się ze mnie takim lepkim, białym śluzem...
Ja nie wiem, miałam dwufazowe wykresy, jako tako brzuch mnie na okres nie bolał...
Teraz mnie dziwnie pobolewa tak jak na okres od tygodnia w sumie, wcześniej nie czułam w ogóle bólu okresu. Ginka powiedziała, że miesiączka może być bardziej boleśniejsza jak będą owulację takie z prawdziwego zdarzenia.