X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja była najmniejsza z całego miotu. My niestety możemy mieć tylko te z włosami bo Mój ma uczulenie na sierść

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika widzę że wyniki nie są złe musisz tylko popracować nad zbiciem cholesterolu i będzie dobrze

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no widzisz.. My chyba nie mamy uczulenia. Kiedys mialam psa i bylo ok. Moj tez mial i tez bylo ok. Ale wiem czy cos sie nie zmienilo "na starosc"

Czekamy...
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z innej beczki nie wiem czy po castsgnusie czy po świątecznych słodyczami ale tak mnie wysypało syfami na twarzy i na plecach

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś jak badalam cholesterol to miałam przy górnej granicy. Chyba tez powtórzę jak będę robiła badania.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem wysypana teraz. Ale ja na @. I od mandarynek. Wiec teraz sezon mandarynkowy to jestem wysypana ;/

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarina wrote:
    Monika widzę że wyniki nie są złe musisz tylko popracować nad zbiciem cholesterolu i będzie dobrze
    tak wiem , jestem już na diecie . Same gotowane warzywa i takie tam... słodyczy nie jem 4 dzień ! A ja na prawdę je uwielbiam . Kocham ! :p
    ciesze się , że te wyniki są ok .Trochę się dzięki temu uspokoiłam. Ale dzisiaj miałam straszny ból jajnika przez pół dnia , chyba na owulacje. A myślałam , że już miałam . Test owu wyszedł ciemny jak nigdy .
    Ojej na tez jestem wysypana . Nie wiem dlaczego .
    A ja też mam pieska i 2 kotki . Kocham je nad życie <3

eikt9n73fxogpxgo.png
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech mnie to ciągle coś... jak nie pryszcze to opryszczka a jak coś nie wyskoczy to migrene mam hshahaha

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to ja mam takie wymowki jak nie mam ochoty na przytulaski ;p

Czekamy...
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarina podobnie mam. Tez ciągle coś mi wyskakuje. Gin-endo. Kazał mi zrobić badania to Androstedion-wysoki i musiałam brać 3 miesiące antyki i na szczęście spadło.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    No to akurat byl maltanczyk.. Ja chce malego pieska zeby mogl mieszkac w domu. ;)
    a to duży nie może?

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monikaa1990 wrote:
    tak wiem , jestem już na diecie . Same gotowane warzywa i takie tam... słodyczy nie jem 4 dzień ! A ja na prawdę je uwielbiam . Kocham ! :p
    ciesze się , że te wyniki są ok .Trochę się dzięki temu uspokoiłam. Ale dzisiaj miałam straszny ból jajnika przez pół dnia , chyba na owulacje. A myślałam , że już miałam . Test owu wyszedł ciemny jak nigdy .
    Ojej na tez jestem wysypana . Nie wiem dlaczego .
    A ja też mam pieska i 2 kotki . Kocham je nad życie <3

Ja mam psa, ale chciałabym drugiego, zobaczymy jak wyjdzie :)
    Fajnie mieć dużo zwierzaków, uwielbiam <3

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marzę bardzo o buldogu francuskim ale mój mąż nie chce zgodzić się na pieska bo mamy kotka :( no i jak na razie pieska mieć nie będę :(.

Ale wczoraj otrzymałam od męża inną wspaniałą nowinę że rzucił palenie i już 2 dzień nie pali jupiiii ale się ucieszyłam mam nadzieję tylko że się utrzyma.

Jeżeli chodzi o tsh to ja miałam 2,5 to ginekolog kazała mi już zbijać bo powiedziała że jeżeli stara się o dziecko to lepiej mieć tak 1,5 :).

Dzisiaj piątek ostatni dzień pracy w tym tygodniu. Jakie macie dziewczyny plany na weekend:)

werni lubi tę wiadomość

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa miałam jeszcze napisać że co do witamin dla męża to ja kupuje mężowi cynk,selen i witaminę c i na bieżąco bierze mimo że z nasieniem jest wszystko ok to lekarz powiedział nam że nie zaszkodzi brać. Mój mąż jest tez sportowcem więc lekarz powiedział że stąd też dobre takie nasienie. Więc u nas ewidentnie problem lezy po mojej stronie .

• Natalia91! Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marze o Jack Russell terrierze i beagle ale niestety mamy małe mieszkanie i mamy takie prace ze dużo ten piesio siedziałby sam :( wiec narazie moge sobie tylko pomarzyć o piesku...

7u22ugpj8heetxf1.png
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos nie mam miejsca by miec duzego psa.poza tym maz zgadza sie tylko na malego. Ja w sumie tez nie chcialabym takiego duzego w domu.

Justyna tez mi sie podobaja buldogi ale u nas jest teraz szal na nie. Co drugi dom ma buldoga ;p moim marzeniem jest piesek Boo. Jak misiek. Ale za drogi nie stac nas na takiego. ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 09:25

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wygląda wasz wykres dziewczyny jeżeli chcecie to pokażcie u mnie to wygląda tak

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Jakos nie mam miejsca by miec duzego psa.poza tym maz zgadza sie tylko na malego. Ja w sumie tez nie chcialabym takiego duzego w domu.

Justyna tez mi sie podobaja buldogi ale j nas jest teraz szal na nie. Co drugi fom ma buldoga ;p moim marzeniem jest piesek Boo. Jak misiek. Ale za drogi nie stac nas na takiego. ;(

Tak boo się przepięknie i miałam go mieć za nim kupiliśmy kotka ale wiesz co się okazało że te pieski bardzo chorują a są bardzo drogie to prawda. Dlatego kupiliśmy kotka a teraz bym bardzo chciała mieć buldoga francuskiego one są przekochane :)

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zawsze mowilam ze bede go miala.. Moze kiedys jak wygram w totka ;p tylko zeby wygrac trzeba grac ;) ja jakos nie lubie kotow. Jak sie tak ocieraja o nogi to ja juz mam gesia skorke. Nie cierpie tego.

Czekamy...
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Ja marzę bardzo o buldogu francuskim ale mój mąż nie chce zgodzić się na pieska bo mamy kotka :( no i jak na razie pieska mieć nie będę :(.

Ale wczoraj otrzymałam od męża inną wspaniałą nowinę że rzucił palenie i już 2 dzień nie pali jupiiii ale się ucieszyłam mam nadzieję tylko że się utrzyma.

Jeżeli chodzi o tsh to ja miałam 2,5 to ginekolog kazała mi już zbijać bo powiedziała że jeżeli stara się o dziecko to lepiej mieć tak 1,5 :).

Dzisiaj piątek ostatni dzień pracy w tym tygodniu. Jakie macie dziewczyny plany na weekend:)

Ja mam właśnie buldoga fr. :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ