#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
sarina wrote:Monika widzę że wyniki nie są złe musisz tylko popracować nad zbiciem cholesterolu i będzie dobrze
ciesze się , że te wyniki są ok .Trochę się dzięki temu uspokoiłam. Ale dzisiaj miałam straszny ból jajnika przez pół dnia , chyba na owulacje. A myślałam , że już miałam . Test owu wyszedł ciemny jak nigdy .
Ojej na tez jestem wysypana . Nie wiem dlaczego .
A ja też mam pieska i 2 kotki . Kocham je nad życie -
Sarina podobnie mam. Tez ciągle coś mi wyskakuje. Gin-endo. Kazał mi zrobić badania to Androstedion-wysoki i musiałam brać 3 miesiące antyki i na szczęście spadło.
-
monikaa1990 wrote:tak wiem , jestem już na diecie . Same gotowane warzywa i takie tam... słodyczy nie jem 4 dzień ! A ja na prawdę je uwielbiam . Kocham ! :p
ciesze się , że te wyniki są ok .Trochę się dzięki temu uspokoiłam. Ale dzisiaj miałam straszny ból jajnika przez pół dnia , chyba na owulacje. A myślałam , że już miałam . Test owu wyszedł ciemny jak nigdy .
Ojej na tez jestem wysypana . Nie wiem dlaczego .
A ja też mam pieska i 2 kotki . Kocham je nad życie
Ja mam psa, ale chciałabym drugiego, zobaczymy jak wyjdzie
Fajnie mieć dużo zwierzaków, uwielbiam💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja marzę bardzo o buldogu francuskim ale mój mąż nie chce zgodzić się na pieska bo mamy kotka no i jak na razie pieska mieć nie będę .
Ale wczoraj otrzymałam od męża inną wspaniałą nowinę że rzucił palenie i już 2 dzień nie pali jupiiii ale się ucieszyłam mam nadzieję tylko że się utrzyma.
Jeżeli chodzi o tsh to ja miałam 2,5 to ginekolog kazała mi już zbijać bo powiedziała że jeżeli stara się o dziecko to lepiej mieć tak 1,5 .
Dzisiaj piątek ostatni dzień pracy w tym tygodniu. Jakie macie dziewczyny plany na weekend:)werni lubi tę wiadomość
-
aaaaa miałam jeszcze napisać że co do witamin dla męża to ja kupuje mężowi cynk,selen i witaminę c i na bieżąco bierze mimo że z nasieniem jest wszystko ok to lekarz powiedział nam że nie zaszkodzi brać. Mój mąż jest tez sportowcem więc lekarz powiedział że stąd też dobre takie nasienie. Więc u nas ewidentnie problem lezy po mojej stronie .
-
Jakos nie mam miejsca by miec duzego psa.poza tym maz zgadza sie tylko na malego. Ja w sumie tez nie chcialabym takiego duzego w domu.
Justyna tez mi sie podobaja buldogi ale u nas jest teraz szal na nie. Co drugi dom ma buldoga ;p moim marzeniem jest piesek Boo. Jak misiek. Ale za drogi nie stac nas na takiego. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 09:25
Czekamy... -
Czekamy wrote:Jakos nie mam miejsca by miec duzego psa.poza tym maz zgadza sie tylko na malego. Ja w sumie tez nie chcialabym takiego duzego w domu.
Justyna tez mi sie podobaja buldogi ale j nas jest teraz szal na nie. Co drugi fom ma buldoga ;p moim marzeniem jest piesek Boo. Jak misiek. Ale za drogi nie stac nas na takiego. ;(
Tak boo się przepięknie i miałam go mieć za nim kupiliśmy kotka ale wiesz co się okazało że te pieski bardzo chorują a są bardzo drogie to prawda. Dlatego kupiliśmy kotka a teraz bym bardzo chciała mieć buldoga francuskiego one są przekochane -
Jus@tyna wrote:Ja marzę bardzo o buldogu francuskim ale mój mąż nie chce zgodzić się na pieska bo mamy kotka no i jak na razie pieska mieć nie będę .
Ale wczoraj otrzymałam od męża inną wspaniałą nowinę że rzucił palenie i już 2 dzień nie pali jupiiii ale się ucieszyłam mam nadzieję tylko że się utrzyma.
Jeżeli chodzi o tsh to ja miałam 2,5 to ginekolog kazała mi już zbijać bo powiedziała że jeżeli stara się o dziecko to lepiej mieć tak 1,5 .
Dzisiaj piątek ostatni dzień pracy w tym tygodniu. Jakie macie dziewczyny plany na weekend:)
Ja mam właśnie buldoga fr.💙11.06.2019
💙 05.08.2021