#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
czekamynadzidzie wrote:14dni, no może to partnera wina... na razie próbujemy, tak myślę, że jak będzie bliżej roku regularnych starań to wtedy pójdziemy do gina, bo jak się okazuje, dla niektórych lekarzy pół roku to za mało, więc już nie chcę żeby mnie odsyłali i wtedy i ja pójdę do gina i mąż zrobi to badanie nasienia, póki co to sobie pobiadolę, bo ciężko to ukryć - z każdym miesiącem zaczynam się coraz bardziej spinać...
-
czekamynadzidzie ja też mam cykle regularne żadnych problemów no może śluzu mało, mój badania robił wszystko ok a dwóch kresek od roku brak. Nie jesteś sama
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
Ja jeszcze w pracy do 22. Mam teraz chwile to na szybko przeczytałam.
Każdej życzę zdrowych dzieci. Z moim tez rozmawialiśmy o dzieciach bliźniakach i więcej. Góra bliźniaki to bym podolala nie wiem jak więcej
Co do bromergonu. Dawno nie brałam. Zrobiłam przerwe. Ale jak bralam to nie dobrze po nim mi było. Przeważnie głowa mnie bolała strasznie.
Co do białych psów. Mój przyjaciel ma białego owczarka podhalańskiego. Jest super ma na imię Lalaolciaa lubi tę wiadomość
-
ha mam shih tzu nad maltańczykiem też myślałam ale akurat shih tzu się trafiły obydwie rasy super maltanczyk trochrony bardziej żywiołowy choć wiadomo różne egzemplarze się trafiają Moja jest typem śpiocha kanapowca
Styczeń 2007 synek ❤
Listopad 2018 synek 💗 -
tak samo mam z grupy piesków wziełabym najbrzydszego albo najbiedniejszego najsmutniejszego bo by mi go szkoda było że nikt go nie pokocha:)
Styczeń 2007 synek ❤
Listopad 2018 synek 💗