Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam podobnie jak czekamy. Mój były też mnie katowal psychicznie nawet po zerwaniu. Teraz mam super faceta który naprawdę mnie kocha i się bardzo stara. Chce mieć bardzo dziecko szczegolnie dziewczynkę. Ma samych braci. U mnie w rodzinie tata podpala mama nienawidzi papierosów. Brat ze szwagierka tez trochę podpalaja. Ale na szczęście nie nałogowo.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez pragnie dziewczynki.. On mi powiedzial ze on moglby miec osmioraczki byle bysmy tylko mieli.

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też bardzo chcemy mieć dziewczynkę :) W mojej rodzinie sami chłopcy , chyba nikt nie ma dziewczynki

eikt9n73fxogpxgo.png
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zapytałam mojego co by powiedział jakby się okazało , że będziemy mieć bliźniaki ... powiedział , że super . Nie ma dla niego różnicy czy jedno czy dwoje dzieci ;)

eikt9n73fxogpxgo.png
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni , Czekamy ... życzę wam i sobie cudownych dzieci , szczególnie dziewczynek ;)

werni lubi tę wiadomość

eikt9n73fxogpxgo.png
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój były mąż też się znęcanie psychicznie nade mną nad dziećmi trochę trwało zanim dotarło to do mnie i zanim go pogoniłam. Powiedzcie skąd to się bierze tacy paskudni faceci. Nie potrafią kochać tylko znęcaja się albo i biją kobiety.

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zycze wszystkim kobietkom starajacym sie pieknych,cudownych i zdrowych dzieciaczkow !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 11:47

sarina, werni lubią tę wiadomość

Czekamy...
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam się marzy dziewczynka bliźniakow się boję bardzo chociaż mogłabym mieć jeszcze i 3 dzieci ale tak co 2 lata hihihihihi

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarina nie mam pojecia skad w ludziach tyle nienawisci.. :( tym bardziej ci okrutni faceci. Na szczescie nigdy mnie zaden nie uderzyl nie pozwolilabym na to ale wiem ze sa rozne sytuacje.

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziekowalabym Bogu za jedno.. Ale jesli mialby ochote pozwolic mi na wiecej to moglabym miec nawet 3. ! Narazie modle sie o jedno..

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarina wrote:
    nam się marzy dziewczynka bliźniakow się boję bardzo chociaż mogłabym mieć jeszcze i 3 dzieci ale tak co 2 lata hihihihihi
    W taki razie Tobie też życzę 2 córeczki :)
    Z facetami to tak jest . Znam tylu idiotów ,ze szok . Znęcanie się fizyczne i psychiczne nad swoją kobieta i do tego nad swoimi dziecmi jest nie do pomyślenia . Ja jestem bardzo nerwowa . Jeden juz próbował podnieść na mnie rękę , wpadłam w taką furie ze myślałam że to na prawdę źle się skończy . Ja to musze mieć kogoś spokojnego , takiego co mnie wyciszy bo z idiotą to byśmy się pozabijali

eikt9n73fxogpxgo.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni- i inne dziewczyny które biorą Bromergon. Mam pytanie. Jak się po nim czujecie ? Jakie dawki bierzecie?

Ja jestem dopiero po 5 tabletce i dzisiejsza noc była tragiczna:( Miałam mdłości, uderzenia gorąca. Rano mąż zaparzył mi miętę i skończyło się tak ze wszystko zwróciłam. Zastanawiam się czy to przez Bromergon czy coś mi zaszkodziło.
    Kiedyś zmagałam się z prolaktyna i brałam Parlodel i czułam się po nim tragicznie. Teraz lekarz powiedział mi ze Bromergon i Parlodel to praktycznie to samo...ale spróbujemy. Najwyżej na kolejnej wizycie (23 styczeń) zmieni mi na Dostinex ( ale cena jest kosmiczna )

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja mam to samo. Moj maz jest bardzo spokojny a ja bardzo wybuchowa i nerwowa. Jak to mowia ogien i woda sie przyciaga..

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciwieństwa ;) Najważniejsze , że się kochamy i chcemy tego samego :)

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie.. Na tym polega udany zwiazek ;)

Czekamy...
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy to ci zazdroszczę bo ja nerwowa 2ybuchowa mój jeszcze bardziej hihihih przy nim to ja jestem oaza spokoju ale nie maltretujemy się tylko ciągle o pierdoły sprzeczmy. Ale ja bym chyba z kimś spokojnym oszalała albo bym go zamęczyła.
    Monika dziękuję za życzenia mam nadzieję że w końcu się spełnią

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. My tez sie sprzeczamy. Zazwyczaj ja krzycze a on siedzi i na mnie patrzy i mowi czy juz skonczylam. A ja nadal swoje. I wtedy wychodzi i mowi ze jak skoncze to mam go zawolac i wtedy sie we mnie gotuje ;p ale my nie potrafimy sie gniewac na siebie. Ja pokrzycze on mnie przytuli bez slowa i juz po klotni..

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Monika ja mam to samo. Moj maz jest bardzo spokojny a ja bardzo wybuchowa i nerwowa. Jak to mowia ogien i woda sie przyciaga..

U mnie to samo ja wybuchowa a mój my taki spokojny ja wiecznie się o coś czepiam :P ale chyba taki nasz urok kobiet :)

Dziewczyny mam do was takie pytanie czy wy sobie wszytko zapisujecie przez cały cykl. np. kiedy wystąpił śluz jakiej barwy itd takie różne informację.
    Bo ja tego nie robię i zastanawiam sie czy powinnam sobie takie rzeczy zapisywać.

• sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ja zaznaczam na wykresie tylko to co tam jest i to też nie zawsze. Mam problem z badaniem szyjki i określeniem jaka jest

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarina ja mam to samo.. Tez nie potrafie tego okreslic.

Czekamy...
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ