X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam podobnie jak czekamy. Mój były też mnie katowal psychicznie nawet po zerwaniu. Teraz mam super faceta który naprawdę mnie kocha i się bardzo stara. Chce mieć bardzo dziecko szczegolnie dziewczynkę. Ma samych braci. U mnie w rodzinie tata podpala mama nienawidzi papierosów. Brat ze szwagierka tez trochę podpalaja. Ale na szczęście nie nałogowo.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez pragnie dziewczynki.. On mi powiedzial ze on moglby miec osmioraczki byle bysmy tylko mieli.

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też bardzo chcemy mieć dziewczynkę :) W mojej rodzinie sami chłopcy , chyba nikt nie ma dziewczynki

eikt9n73fxogpxgo.png
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zapytałam mojego co by powiedział jakby się okazało , że będziemy mieć bliźniaki ... powiedział , że super . Nie ma dla niego różnicy czy jedno czy dwoje dzieci ;)

eikt9n73fxogpxgo.png
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni , Czekamy ... życzę wam i sobie cudownych dzieci , szczególnie dziewczynek ;)

werni lubi tę wiadomość

eikt9n73fxogpxgo.png
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój były mąż też się znęcanie psychicznie nade mną nad dziećmi trochę trwało zanim dotarło to do mnie i zanim go pogoniłam. Powiedzcie skąd to się bierze tacy paskudni faceci. Nie potrafią kochać tylko znęcaja się albo i biją kobiety.

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zycze wszystkim kobietkom starajacym sie pieknych,cudownych i zdrowych dzieciaczkow !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 11:47

sarina, werni lubią tę wiadomość

Czekamy...
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam się marzy dziewczynka bliźniakow się boję bardzo chociaż mogłabym mieć jeszcze i 3 dzieci ale tak co 2 lata hihihihihi

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarina nie mam pojecia skad w ludziach tyle nienawisci.. :( tym bardziej ci okrutni faceci. Na szczescie nigdy mnie zaden nie uderzyl nie pozwolilabym na to ale wiem ze sa rozne sytuacje.

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziekowalabym Bogu za jedno.. Ale jesli mialby ochote pozwolic mi na wiecej to moglabym miec nawet 3. ! Narazie modle sie o jedno..

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarina wrote:
    nam się marzy dziewczynka bliźniakow się boję bardzo chociaż mogłabym mieć jeszcze i 3 dzieci ale tak co 2 lata hihihihihi
    W taki razie Tobie też życzę 2 córeczki :)
    Z facetami to tak jest . Znam tylu idiotów ,ze szok . Znęcanie się fizyczne i psychiczne nad swoją kobieta i do tego nad swoimi dziecmi jest nie do pomyślenia . Ja jestem bardzo nerwowa . Jeden juz próbował podnieść na mnie rękę , wpadłam w taką furie ze myślałam że to na prawdę źle się skończy . Ja to musze mieć kogoś spokojnego , takiego co mnie wyciszy bo z idiotą to byśmy się pozabijali

eikt9n73fxogpxgo.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni- i inne dziewczyny które biorą Bromergon. Mam pytanie. Jak się po nim czujecie ? Jakie dawki bierzecie?

Ja jestem dopiero po 5 tabletce i dzisiejsza noc była tragiczna:( Miałam mdłości, uderzenia gorąca. Rano mąż zaparzył mi miętę i skończyło się tak ze wszystko zwróciłam. Zastanawiam się czy to przez Bromergon czy coś mi zaszkodziło.
    Kiedyś zmagałam się z prolaktyna i brałam Parlodel i czułam się po nim tragicznie. Teraz lekarz powiedział mi ze Bromergon i Parlodel to praktycznie to samo...ale spróbujemy. Najwyżej na kolejnej wizycie (23 styczeń) zmieni mi na Dostinex ( ale cena jest kosmiczna )

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja mam to samo. Moj maz jest bardzo spokojny a ja bardzo wybuchowa i nerwowa. Jak to mowia ogien i woda sie przyciaga..

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciwieństwa ;) Najważniejsze , że się kochamy i chcemy tego samego :)

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie.. Na tym polega udany zwiazek ;)

Czekamy...
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy to ci zazdroszczę bo ja nerwowa 2ybuchowa mój jeszcze bardziej hihihih przy nim to ja jestem oaza spokoju ale nie maltretujemy się tylko ciągle o pierdoły sprzeczmy. Ale ja bym chyba z kimś spokojnym oszalała albo bym go zamęczyła.
    Monika dziękuję za życzenia mam nadzieję że w końcu się spełnią

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. My tez sie sprzeczamy. Zazwyczaj ja krzycze a on siedzi i na mnie patrzy i mowi czy juz skonczylam. A ja nadal swoje. I wtedy wychodzi i mowi ze jak skoncze to mam go zawolac i wtedy sie we mnie gotuje ;p ale my nie potrafimy sie gniewac na siebie. Ja pokrzycze on mnie przytuli bez slowa i juz po klotni..

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Monika ja mam to samo. Moj maz jest bardzo spokojny a ja bardzo wybuchowa i nerwowa. Jak to mowia ogien i woda sie przyciaga..

U mnie to samo ja wybuchowa a mój my taki spokojny ja wiecznie się o coś czepiam :P ale chyba taki nasz urok kobiet :)

Dziewczyny mam do was takie pytanie czy wy sobie wszytko zapisujecie przez cały cykl. np. kiedy wystąpił śluz jakiej barwy itd takie różne informację.
    Bo ja tego nie robię i zastanawiam sie czy powinnam sobie takie rzeczy zapisywać.

• sarina Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ja zaznaczam na wykresie tylko to co tam jest i to też nie zawsze. Mam problem z badaniem szyjki i określeniem jaka jest

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Listopad 2018 synek 💗
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarina ja mam to samo.. Tez nie potrafie tego okreslic.

Czekamy...
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ