#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam przepis przepyszny na ciasto drozdzowe. Tylko mam z 1kg maki wiec dosc duzo wychodzi.
1kg maki
4jajka
1szklanka cukru
1kostka margaryny
1kosteczke drozdzy
1szklanka mleka
Szczypta soli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 20:35
Czekamy... -
Ja mam podobny ale zoltka nie jajka cale i maslo nie margaryna ;p
-
A to nie od jajek? Moje nie sa twarde a miekkie i puszyste
-
Od bialek podobno nie dodaje sie ich tylko same zoltka. Ale rozne przepisy widzialam, jak robilam makowca drozdzowego dodawalam cale jajka i tez byl pyszny
-
Ja od dwóch dni znów budzę się o 4 i już nie mogę zasnąć a wieczorem szybko zasypiam a później w pracy jestem śpiąca nie wiem coś mi się przestawiło.
Dziękuje dziewczyny za przepis w sobotę spróbuje zrobić. Ja do pączków też dodaje tylko żółtkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 05:30
-
Jus@tyna wrote:Tak możliwe że owulacja czasem się zdarza przy owulacji że pojawia się krew wraz ze śluzem a który Ty masz dc? bo ja przy seksie tak mam ale 2 dni przed @ raczej a nie w środku cyklu.
16dc. Czyli polowa wedlug kalendarzyka.Czekamy... -
Czekamy wrote:Przestraszylam sie jak poszlam siusiu podcieram sie a tu nie krew czysta ale taki sluz zabarwiony ? Czy to mozliwe ze iwulacja ? Czy po prostu po seksie ?
Prędzej plamienie, które może rozkręcić się do okresu.
Który masz dzień cyklu? -
Czekamy wrote:Tydzien temu skonczyl mi sie okres wiec to raczej owulacja a nie nastepna @
Ale owulacja nie jest krwawa Może masz plamienie śródcykliczne, czasem się zdarza. Mówiłaś, że masz lekką nadżerkę, tak? Może się podrażniła podczas seksu. Różnie może być