X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam przepis przepyszny na ciasto drozdzowe. Tylko mam z 1kg maki wiec dosc duzo wychodzi.
    1kg maki
    4jajka
    1szklanka cukru
    1kostka margaryny
    1kosteczke drozdzy
    1szklanka mleka
    Szczypta soli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 20:35

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobny ale zoltka nie jajka cale i maslo nie margaryna ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja mam podobny ale zoltka nie jajka cale i maslo nie margaryna ;p

Ja nie robie na masle bo sie robia szybko twarde a na margarynie to na drugi a nawet 3 dzien sa jeszcze dobre.

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie od jajek? Moje nie sa twarde a miekkie i puszyste ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama juz nie wiem.. Kiedys zrobilam na masle mowie moze beda lepsze a tu nici. Od razu swieze byly dobre ale pozniej juznie.. Tak wiec robie na margarynie z mojej babcinki przepisu ;)

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od bialek ;) podobno nie dodaje sie ich tylko same zoltka. Ale rozne przepisy widzialam, jak robilam makowca drozdzowego dodawalam cale jajka i tez byl pyszny ;D

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na paczki mam z samych zoltek i powiem ci ze nie sa zbytnio rewelacyjne..

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge zasnac ;( maz juz chrapie a ja mam oczy jak 5zl.. :/ nie wiem co jest.. Po seksiku zawsze zasypiam zaraz a dzisiaj nic.. ,
    ;( hmm..

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dwóch dni znów budzę się o 4 i już nie mogę zasnąć a wieczorem szybko zasypiam a później w pracy jestem śpiąca :( nie wiem coś mi się przestawiło.

Dziękuje dziewczyny za przepis w sobotę spróbuje zrobić. Ja do pączków też dodaje tylko żółtko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 05:30

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestraszylam sie jak poszlam siusiu podcieram sie a tu nie krew czysta ale taki sluz zabarwiony ? Czy to mozliwe ze iwulacja ? Czy po prostu po seksie ?

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak możliwe że owulacja czasem się zdarza przy owulacji że pojawia się krew wraz ze śluzem a który Ty masz dc? bo ja przy seksie tak mam ale 2 dni przed @ raczej a nie w środku cyklu.

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Tak możliwe że owulacja czasem się zdarza przy owulacji że pojawia się krew wraz ze śluzem a który Ty masz dc? bo ja przy seksie tak mam ale 2 dni przed @ raczej a nie w środku cyklu.

16dc. Czyli polowa wedlug kalendarzyka.

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo.. Przez tyle lat pierwszy raz dlatego sie przestraszylam. I boli mnie troche prawy jajnik.

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Przestraszylam sie jak poszlam siusiu podcieram sie a tu nie krew czysta ale taki sluz zabarwiony ? Czy to mozliwe ze iwulacja ? Czy po prostu po seksie ?

Prędzej plamienie, które może rozkręcić się do okresu.
    Który masz dzień cyklu?

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez dopiero mialam okres wiec raczej nie mozliwe.

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tydzien temu skonczyl mi sie okres wiec to raczej owulacja a nie nastepna @

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No możliwe że owulacja. Tylko skoro masz 16 dc a okres miałaś tydzień temu ci skończył to ile u Ciebie trwa okres?

• Seli Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Tydzien temu skonczyl mi sie okres wiec to raczej owulacja a nie nastepna @

Ale owulacja nie jest krwawa :P Może masz plamienie śródcykliczne, czasem się zdarza. Mówiłaś, że masz lekką nadżerkę, tak? Może się podrażniła podczas seksu. Różnie może być :)

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugo mialam teraZ.. 6 dni mialam takiego krwawienia i 2 dni plamien.. Wiec 8 dni..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 06:57

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem juz sama co to moze byc. ;(

Czekamy...
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ