#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam przepis przepyszny na ciasto drozdzowe. Tylko mam z 1kg maki wiec dosc duzo wychodzi.
1kg maki
4jajka
1szklanka cukru
1kostka margaryny
1kosteczke drozdzy
1szklanka mleka
Szczypta soli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 20:35
Czekamy... -
Ja mam podobny ale zoltka nie jajka cale i maslo nie margaryna ;p
-
A to nie od jajek? Moje nie sa twarde a miekkie i puszyste
-
Od bialek
podobno nie dodaje sie ich tylko same zoltka. Ale rozne przepisy widzialam, jak robilam makowca drozdzowego dodawalam cale jajka i tez byl pyszny
-
Ja od dwóch dni znów budzę się o 4 i już nie mogę zasnąć a wieczorem szybko zasypiam a później w pracy jestem śpiąca
nie wiem coś mi się przestawiło.
Dziękuje dziewczyny za przepis w sobotę spróbuje zrobić. Ja do pączków też dodaje tylko żółtko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 05:30
-
Jus@tyna wrote:Tak możliwe że owulacja czasem się zdarza przy owulacji że pojawia się krew wraz ze śluzem a który Ty masz dc? bo ja przy seksie tak mam ale 2 dni przed @ raczej a nie w środku cyklu.
16dc. Czyli polowa wedlug kalendarzyka.Czekamy... -
Czekamy wrote:Przestraszylam sie jak poszlam siusiu podcieram sie a tu nie krew czysta ale taki sluz zabarwiony ? Czy to mozliwe ze iwulacja ? Czy po prostu po seksie ?
Prędzej plamienie, które może rozkręcić się do okresu.
Który masz dzień cyklu? -
Czekamy wrote:Tydzien temu skonczyl mi sie okres wiec to raczej owulacja a nie nastepna @
Ale owulacja nie jest krwawa
Może masz plamienie śródcykliczne, czasem się zdarza. Mówiłaś, że masz lekką nadżerkę, tak? Może się podrażniła podczas seksu. Różnie może być

nie wiem co jest.. Po seksiku zawsze zasypiam zaraz a dzisiaj nic.. ,