#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
TSH TSH 2,970 µIU/ml 0,270 4,200 N
Progesteron Progesteron 10,04 ng/ml
!! CZYLI MIAŁAM OWULACJĘ!! WOOOOOOOOW
Tylko... Ciulowo z tym tsh... miałam 2,30 a tutaj 2,90... Prawie 3... To rośnie mi na tabletkach ;/ -
Seli wrote:TSH TSH 2,970 µIU/ml 0,270 4,200 N
Progesteron Progesteron 10,04 ng/ml
!! CZYLI MIAŁAM OWULACJĘ!! WOOOOOOOOW
Tylko... Ciulowo z tym tsh... miałam 2,30 a tutaj 2,90... Prawie 3... To rośnie mi na tabletkach ;/
Super Seli no widzisz a ten mój progesteron się wiele nie różni od twojego bo ja miałam 10,40.
Czyli czekamy na testowanie zobaczymy trzymam mocno kciuki -
Ja albo mam 10 dpo albo 8 nie mam pewności Więc albo w poniedziałek okres... Albo w czwartek.
-
Czekamy wrote:Ale najbardziej nie daje mi spokoju to ze jest tego bardzo malo.. Bo tylko kiedy sie podcieram a tak to nic..
A może spróbuj palcem wybadać? jak jest w środku? Wyjmij trochę tego śluzu i spróbuj sobie to opisać...
Justa ja albo w poniedziałek albo czwartek Tak myślę... Czyli nic mi ten dupek nie dał nie reaguje na niego. -
Seli wrote:A może spróbuj palcem wybadać? jak jest w środku? Wyjmij trochę tego śluzu i spróbuj sobie to opisać...
Justa ja albo w poniedziałek albo czwartek Tak myślę... Czyli nic mi ten dupek nie dał nie reaguje na niego.
Czyli testujesz w poniedziałek jak Okres nie przyjdzie?
No własnie Czasem wybadaj palcem i wtedy zobaczysz ile tego jest w środku. -
Jus@tyna wrote:Czyli testujesz w poniedziałek jak Okres nie przyjdzie?
No własnie Czasem wybadaj palcem i wtedy zobaczysz ile tego jest w środku.
Nie wiem czy jest sens... Jeśli już to chyba pójdę na betę, pierwszy raz wygląda to sensownie... Ale jeśli to 8dpo to jest szansa, jeśli 10... To ominęliśmy owulację -
My nic Ci nie pomożemy... Ani dr. google musisz iść albo do lekarza albo przeczekać...
-
Mąż już chce ale poczekam do wtorku nawet, bo w poniedziałek może być albo rano albo wieczorem Choć jeśli ma przyjść to pewnie poczuje coś
-
Jus@tyna wrote:Hej kochana a jaką masz tą temperaturę bo u mnie w tym cyklu najwyższa to była 36,89
Objawów na @ nadal nie mam a dzisiaj powinnam dostać , ale jak nie było tak nie ma -
monikaa1990 wrote:Hej Odpisuję teraz bo dopiero z pracy wróciłam . Moja temperatura w tym cyku jest na prawdę wysoka jak na mnie . Czyli najwyższą miałam 37.08 . Dzisiaj nadal utrzymuje się wysoko : 36.97 także bardzo ładnie
Objawów na @ nadal nie mam a dzisiaj powinnam dostać , ale jak nie było tak nie ma♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021