#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak, ale nie ma to znaczenia, 02.01 to był pierwszy dzień twojego cyklu i liczysz od tego po kolei i dziś wypada 17 dzień cyklu. Czyli tak jakby jesteś w połowie.
Zapisujesz sobie na jakiejś kartce temperatury i objawy? Tak zawsze łatwiej. Można wrócić do nich, zaobserwować pewne zależności. -
Czekamy wrote:Hm.. Wiecie co nie wiem czy ja wam dobrze powiedzialam z moim okresem.. Bo ja mialam od 2.01 do 7.01 krwawienie a 8-9.01 to plamienie ale nie wiem czy mam to liczyc do okresu czy jak ?
Dokładnie to nie ma znaczenie ile trwał okres dni liczy się od pierwszego dnia okresu i tak po kolei aż do następnego okresu. I nowy okres to znów pierwszy dc. -
Seli wrote:No tak, ale nie ma to znaczenia, 02.01 to był pierwszy dzień twojego cyklu i liczysz od tego po kolei i dziś wypada 17 dzień cyklu. Czyli tak jakby jesteś w połowie.
Zapisujesz sobie na jakiejś kartce temperatury i objawy? Tak zawsze łatwiej. Można wrócić do nich, zaobserwować pewne zależności.
Zapisuje na ovu. Hmm.. Nie wiem juz.. Moze to po tej owulacji ?Czekamy... -
Czekamy, naprawdę nikt tu Ci nic nie powie, jak pisałam już, tylko lekarz.
-
Ja wam powiem tak cały dzień boli mnie podbrzusze i lewy jajnik wczoraj mnie bolało podbrzusze i prawy jajnik. Nie chce twierdzić że cos jest na rzeczy ale mnie boli do okresu w sumie jeszcze 7 lub 10 dni więc raczej za wcześnie na cokolwiek tak mi się wydaję. Ja to nawet sobie nie mówię że mogłoby się coś dziać ja jestem bardzo negatywnie nastawiona na to że mogłoby się udać.
-
A no i ten apetyt kurde ja już 3 dzień jestem strasznie głodna
śniadanie 5 kanapek z szynką, wędliną i ogórkiem
Obiad: 2 udka z sałatką i kaszą
później znów zjadłam batonika później poszłam do bufetu w pracy i zjadłam zupę później suszone jabłka
Przyszłam teraz do domu gotuję zupę i zjadłam już 2 kanapki batonika i ja dalej jestem głoda
I ja tak jem od 3 dni
I własnie ja tak zawsze jem przed okresem
-
Czekamy wrote:Poczekam poczekam.. dziekuje dziewczyny.. Zycze aby nam wszystkim w tym cyklu sie udalo..
No musisz poczekać spokojnie i zobaczysz co się będzie działo. Kochana nie możesz tak z wszystkim panikować bo w ciąży to dopiero oszalejesz na spokojnie a jak coś bardzo bardzo cię martwi to najlepiej pogadać z lekarzem. -
Dla mnie ten cykl jest dziwny.. Niemal nie mam zadnych objawow takich jak w poprzednich cyklach ;p i boli mnie tylko ciagle glowa i te naczynka albo jajnik. A i temperature na wieczor mam dziwnie wysoka... a mam tak, ze jaka jest kolo 18-19 taka bedzie i o 5 ;p takze ciekawie...
-
Nie wpisuje jej, wiem ze sie nie liczy ale patrze jakie mam z ciekawosci. Jestem obserwatorem :p i wiem, ze mam niskie, nie mam wahan dobowych. I ze te z wieczora sa jakby zapowiedzia tych rano. Ostatnio mialam 36.57 i byla 36.54 i jak byla 36.70 to byla rano 36.71 ;p wczoraj 36.67 i rano dzis 36.69 :p Ja zapisuje sobie wszystko. Bo tak odnajduje sie potem.