X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prof. B Chazan - klauzula sumienia
Odpowiedz

prof. B Chazan - klauzula sumienia

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

"ktos kto o cierpieniu i niepewnosci o zdrowie dziecka, wie tylko z telewizji czy z książek to sorry ale g...." wie Czy to było do mnie???

Tak do CIEBIE. gdybyś się orientowała co to znaczy ból i strach o dziecko nie użyłabyś słowa "TYLKO DWA TYGODNIE" . ja swoje tylko 9 miesiecy odchorowałam depresja poporodowa i nie umiałam sie cieszyc z tego ze moje dziecko jest juz na swieci

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 14:41

• aniafk Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra " a zgłaszaj sobie co chcesz..." :D

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

amazonka lubi tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

amelia04072006, aniafk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pomyśleć że są tu kobiety doświadczone i dojrzałe.. brak słów

santoocha lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki doktorkowi Chazanowi zapomniałam na pol dnia, ze cholera od jutra testuje. jedno dobre co zrobil

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• aniafk Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amazonka wrote:
    i pomyśleć że są tu kobiety doświadczone i dojrzałe.. brak słów

Właśnie

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez kitu-motłoch wychodzi z was na każdym kroku.(kilka ostatnich stron wypowiedzi które odbiegają od tematu)
    jak mają zamknąć wątek to sobie pozwolę 8) a co!

aha i oprócz mądrych,doświadczonych i dojrzałych kobiet tutaj sa jeszcze małolaty, osoby niedoświadczone , oraz takie które wiedzą tyle ile się nasłuchają z mediów-proszę o tym nie zapominać. ile nicków na forum tyle różnych charakterów:) ŻYCIE

proponuję założenie nowego wątku gdzie każdy legalnie będzie mógł spuszczać emocje bez cenzury. wyjdzie to co nieraz jest tłumione w ludziach lub to co wyszło na wątku o doktorku

p.s. post nie jest kierowany do żadnej szczególnej osoby :)
    AMEN

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:18

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bez kitu-motłoch wychodzi z was na każdym kroku.
    jak mają zamknąć wątek to sobie pozwolę 8) a co!

aha i oprócz mądrych,doświadczonych i dojrzałych kobiet tutaj sa jeszcze małolaty, osoby niedoświadczone , oraz takie które wiedzą tyle ile się nasłuchają z mediów-proszę o tym nie zapominać. ile nicków na forum tyle różnych charakterów:) ŻYCIE

proponuję założenie nowego wątku gdzie każdy legalnie będzie mógł spuszczać emocje bez cenzury. wyjdzie to co nieraz jest tłumione w ludziach lub to co wyszło na wątku o doktorku

p.s. post nie jest kierowany do żadnej szczególnej osoby :)
    AMEN

Może nie było by tutaj tyle chamidła, gdyby nie to, że niektóre osoby są tu nie po to , żeby wypowiadać swoje przemyślenia na temat wątku a żeby obrażać wulgaryzmami inne osoby.
    Każdy ma prawo powiedzieć co myśli czy jest doświadczony w temacie, czy pełnoletni czy nie itp. Ale na litość niech to robi na temat a nie krytykuje i obraża ba właśnie stąd robi się śmietnik!

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

gosiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

to było w odniesieniu do danego tematu.. a tu akurat jak widać kto się wypowiada

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potem mi jakaś wytyka czytanie bez rozumienia i że obrażam wyzywając od agresywnych

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    gosiunia odpuscila a amazonka nadal atakuje.

:)

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

gosiunia lubi tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:35

amelia04072006, Malenq, Robotka1 lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:50

kapturnica, amelia04072006, gosiunia lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:50

‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ