prof. B Chazan - klauzula sumienia
-
WIADOMOŚĆ
-
"ktos kto o cierpieniu i niepewnosci o zdrowie dziecka, wie tylko z telewizji czy z książek to sorry ale g...." wie Czy to było do mnie???
Tak do CIEBIE. gdybyś się orientowała co to znaczy ból i strach o dziecko nie użyłabyś słowa "TYLKO DWA TYGODNIE" . ja swoje tylko 9 miesiecy odchorowałam depresja poporodowa i nie umiałam sie cieszyc z tego ze moje dziecko jest juz na swieci -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
bez kitu-motłoch wychodzi z was na każdym kroku.(kilka ostatnich stron wypowiedzi które odbiegają od tematu)
jak mają zamknąć wątek to sobie pozwolę a co!
aha i oprócz mądrych,doświadczonych i dojrzałych kobiet tutaj sa jeszcze małolaty, osoby niedoświadczone , oraz takie które wiedzą tyle ile się nasłuchają z mediów-proszę o tym nie zapominać. ile nicków na forum tyle różnych charakterów:) ŻYCIE
proponuję założenie nowego wątku gdzie każdy legalnie będzie mógł spuszczać emocje bez cenzury. wyjdzie to co nieraz jest tłumione w ludziach lub to co wyszło na wątku o doktorku
p.s. post nie jest kierowany do żadnej szczególnej osoby
AMENWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:18
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bez kitu-motłoch wychodzi z was na każdym kroku.
jak mają zamknąć wątek to sobie pozwolę a co!
aha i oprócz mądrych,doświadczonych i dojrzałych kobiet tutaj sa jeszcze małolaty, osoby niedoświadczone , oraz takie które wiedzą tyle ile się nasłuchają z mediów-proszę o tym nie zapominać. ile nicków na forum tyle różnych charakterów:) ŻYCIE
proponuję założenie nowego wątku gdzie każdy legalnie będzie mógł spuszczać emocje bez cenzury. wyjdzie to co nieraz jest tłumione w ludziach lub to co wyszło na wątku o doktorku
p.s. post nie jest kierowany do żadnej szczególnej osoby
AMEN
Może nie było by tutaj tyle chamidła, gdyby nie to, że niektóre osoby są tu nie po to , żeby wypowiadać swoje przemyślenia na temat wątku a żeby obrażać wulgaryzmami inne osoby.
Każdy ma prawo powiedzieć co myśli czy jest doświadczony w temacie, czy pełnoletni czy nie itp. Ale na litość niech to robi na temat a nie krytykuje i obraża ba właśnie stąd robi się śmietnik!
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
to było w odniesieniu do danego tematu.. a tu akurat jak widać kto się wypowiada -
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-