Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
moja koleżanka z pracy.... jak była w ciązy...to prawie 2 lata jej nie było... chorobowe.. urlopy.. .macierzyńskie... wykorzystała wsz na maxa..
ja już też od 6 lat pracuje nieustannie... już mam dosyć...
wszystkie urlopowe dni to zawsze mam brane w celu jakiejś potrzeby: lekarz...załatwienie spraw.. wyjazd.. i co mi zostaje zero prawdziwego wolnego..//
cachaarel ..Tobie współczuję...bo dosyć że masz pracę to jeszcze szkołę... ja tak miałam jeszcze rok temu.. robiłam 2-letnia szkołę zaocznie i co drugi weekend jeździłam jeszcze na zajęcia...z tym ze ja akurat w pracy mam weekendy wolne... to pół biedy...
ale Ty jak piszesz że musisz iść w niedzielę do pracy,,i jeszcze męczysz się w niej okropnie...,MASAKRA ..a wiadomo studia też ważne
szukaj sobie na razie jakieś pracy... może gdzieś coś się uda... wysyłaj cv....
no najlepszym rozwiązaniem byłaby ciąża....
oby nam się w końcuuuuu udało ......❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnyGabrysia ja cwicze najczęściej w 1 fazie cyklu i niezbyt forsowanie, zeby owulki nie zahamowac. Ot, 40 minut 3 razy w tygodniu. najczęściej z mel.b.
Noo, Olga Ty masz faktycznie przewalone z tą pracą. przecięcie totalne. Szukaj Kochana jak najwięcej, wyslylaj CV, na pewno znajzoessy coś szybko i Uciekaj z tego obozu pracy, bo się wykonczysz. -
nick nieaktualnyhej kochane. melduję, że @ nadal nie ma. od piątku łykam dupka. ponieważ został mi jak kiedyś mi się okres zatrzymał. więc postanowiłam go wybrać tak jak kiedyś pani ginekolog mi radziła. dziś rano wzięłam ostatnią tabletkę niestety. może jednak @ przyjdzie.
dziś byłam u fryzjera. malowałam i ścięłam końcówki. na 13.50 do szkoły. Później na zakupy.
tylko ten deszcz mnie dziś strasznie dołuje. chociaż aż tak złego humoru nie mam.
Po fryzjerze poszłam po pieczywo do piekarni i nie mogłam się oprzeć musiałam kupić sobie pączka z toffi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj cały dzień mnie mdlilo. Moja teściowa to bardzo mądra, oczytana kobieta i wiecie co mi powiedziała? Że kobietę mdli przed i po @ dlatego, że przed otwiera się ujście szyjki macicy, a po się zamyka. Tak jesteśmy stworzone i tak mamy. Podobno są to mdłości takie jak odczuwa kobieta w ciąży. I mówi do mnie, że jak będę rodzić i ujście bedzie sie otwierać to będę rzygac dalej niż widzę. A to mnie pocieszyla ale tej zależności nie słyszałam. Dobrze mieć taką teściowa
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Paula idź na bete wgl wszystkie idźcie, przecież któraś w końcu musi się doczekać
-
nick nieaktualnyja już tego nie nie ogarniam. czasem się tak zdarza, że późno owulacja przychodzi. chociaż ja już ten cykl wzięłam na straty. zobaczę jak jutro temp będzie wyglądać. a jeśli wszystko będzie wskazywało na tak późną owulację to muszę czekać jeszcze 2 tyg. dziś test robiłam. negatywny. a okresu nawet nie czuję żeby się zbliżał .
-
nick nieaktualnyU mnie nadal bol piersi i dzis jak wrocilam z Nocki i poszlam spac obudził mnie bol miesiaczkowy poszlam do toalety ale nic nie bylo...wedlug paskow pierwsze dwie kreski wyszly 30 pazdz jesli owulacje mialam 31 lub 1 listopada to okres powinnam dostac 14 badz 15 listopada czyli sobota lub niedZiela...to czekam..a po 6 jak wracalam z pracy na wymioty mnie bralo..moze to otwieranie sie tego ujscia szyjki macicy? ;p w sumie jestem sprzed okresem :p
Aa i jeszcze mam pytanko noze bedziecie cos wiedziec o tyn...czy slyszalyscie o zazywaniu koenzym q10 na plodnosc zarowno meska i damska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:53
-
nick nieaktualny