X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem jak to jest. Nie chcę nawet liczyć ile ja już wydalam a mam 21lat. Zaczęliśmy się starać trochę z musu, bo lekarka mi powiedziała, że może być problem i pogadalismy z moim i stwierdziliśmy, że nie chcemy za 3-4lata obudzić się z ręką w nocniku. Mamy dach nad głową, jakieś oszczędności, prace, ojciec mojego ma firmę, damy sobie radę. Jesteśmy młodzi, całe życie przed sobą ale skoro musieliśmy podjąć decyzję to podjęliśmy i się cieszymy, że taką a nie inną :) jak Pan Bóg da to wszystko co chcieliśmy robić we dwoje to będziemy robić we troje :) dziecko nie będzie nam w niczym przeszkadzać jak niektórzy myślą, wręcz przeciwnie. Jeszcze go nie ma, znaczy jest ale w naszych planach, a my już się cieszymy I już je kochamy i damy mu wszystko, nie mówię o rzeczach materialnych,bo może nie na wszystko będzie nas stać ale będziemy go kochać, troszczyć się o nie, będzie miało w nas oparcie. Będziemy je przytulać, głaskać, nagradzać i karać jak będzie potrzeba. Nie będziemy nigdy idealnymi rodzicami ale bedziemy dobrymi rodzicami :)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Uuuu - naprawdę ? Ojj. Szkoda.
    Też się właśnie zastanawiałam, co u niej.
    A do mnie chyba @ się zbliża bo zaczynam czuć ból brzucha lekki. Mam nadzieję, że w końcu się pojawi łaskawie ;)
    Paula czemu chcecie odpuścić? Tak po prostu czy może planujecie jakieś badania? :)
    tak po prostu. chciałam rodzić na wakacje. a teraz po @ byłby termin na sierpień. a nie chciałabym podczas szkoły rodzić. zresztą znając życie to i tak się pewnie nie uda... nie mam już siły :(

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula walczymy nie poddajemy się :)
    Ja mogę nawet w grudniu po południu rodzić, byle urodzić!!

Paulette lubi tę wiadomość

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabryska a z jakiego miasta jesteś jeśli można wiedzieć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :-)
    Melduje, że u mnie @ :-)

• gabryśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    witam w deszczową sobotę... ;)
    ja jestem z okolic Gorzowa Wlp.,
    jak to w sobotę biorę się za sprzątanie.... :)

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa bo ja mam dwóch fajnych endo. Jednego w rudzie śląskiej a drugiego w Krakowie ale to za daleko :)
    Mam nadzieję, ze dobrze dobierze leczenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście Olga ja też mogę i w grudniu po południu :D

Gabi to obyś w nowym cyklu na nic nie zachorowała. i kuruj się teraz. a jak się czujesz w ogóle?

U mnie @ jeszcze brak. chociaż jak patrzyłam wstecz kilka cykli w 34 dc miałam albo plamienia ale cześniej już normalna małpa. Może jutro zawita.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się wkurwilam dziewczyny. Nie mogę jutro jechać na zajęcia, bo kolezanka z pracy swoją drogą naszą menadzerka zjebana która na niczym się nie zna, bo pracuje od czerwca, zachorowała. Ostatnio sama remanentu nie mogła zrobić więc musiałam olac zajęcia i przyjechać. Wcześniej pojechała na koncert i też opuscilam zajęcia. Na pewno nie zdam w tym roku a ja głupia idiotka się szczypalam żeby nie iść na L4, bo mnie bardzo plecy bolą. Ale mam nerwy... Kolejne zaliczenie pójdzie się jebac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh kochana przykro mi :( wiesz na drugi raz ze nie ma co sie litowac nad innymi... Moze jeszcze nic nie jest stracone.

Ja wczoraj jak wzielam prysznic i polozylam sie do lozka zaczelam czuc ze leci mi okres. Polecialam do lazienki i nic. Jeszcze z eM. sie poprzytulalismy, bo mowie to nasz ostatni wieczor musimy sie spieszyc :D zanim zasnelam znowu mialam uczucie takie jak by mnie zalewalo i bol brzucha mialam. Rano wstaje mierze temp. Troche skoczyla do gory. Okresu brak. Test negatywny. Kiedybten malpiszon przyjdzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    oczywiście Olga ja też mogę i w grudniu po południu :D

Gabi to obyś w nowym cyklu na nic nie zachorowała. i kuruj się teraz. a jak się czujesz w ogóle?

Paula -dziś już jest o wiele lepiej. Przynajmniej mogę coos zjeść i przelykac bez bólu gardła. No teraz głównie ten katar zatokowy został. Ale poza tym to lekki ból gardła.
    Wiem, że muszę teraz uważać. Bo ją z tymi zatokami to co roku mam rozrywkę na początku zimy.
    Nawet wczoraj u Chrzesnicy na urodzinach nie byla!m, bo nie ch chcialam jej zarazić, a poza tym daleko mieszkają, ponad 80 km, a kasy zaczyna brakować,na paliwo by nie bylo bo wypłata moja za tydzień dopiero, bo wyskoczylo a i ta choroba (100zlotych w aptece zostało,) no i jeszcze rozliczenie podatku, za które musialam zapłacić też ponad stówe.

Paula może w koncu przyjdzie dziś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga ta Twoja menadzerka to faktycznie nie halo robi. :/
    Ja już się nauczyłam że nie ma co się litowac nad innymi, bo jak Tobie coś trzeba, to się wypinaja na Ciebie.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra mam takie nerwy dziewczyny, bo jutro jeszcze muszę przyjść na 12h, bo moja zmiana.
    I jeszcze mnie rozpisały w grafik na sobotę na 21 bodajrze jak mówiłam, że mam kurwa szkołę !! no normalnie ja pierdole kurwa mać!
    Właśnie siedzę w tej zjebanej pracy i rozsyłam cv. muszę się stąd zwolnić..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga trzymam kciuki, żeby udało Ci się znaleźć lepszą pracę. Dajesz z siebie 1000% a tego i tak nikt nie potrafi docenić..

u mnie nadal cisza. chociaż na czasy znowu mam takie wrażenie, że już dostałam @ idę do łazienki a tu cisza.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula robilas kolejny test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak. dziś rano .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam więcej testów, mam nadzieję, że jaśnie księżniczka przyjdzie do jutra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Paula wiesz, podobno bezowulacyjne cykle się tak przedłużają. Choc mam nadzoeje ze to cos innego. A raczej ktoś :)
    Jak tam dziewczyny? Ja zaraz biorę sie za sprzątanie generalne i ćwiczenia:)

• gabryśka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)
    a ja w pracy....
    kuurde i tak sobie myślę.. ze jakbym była w ciąży to poszłabym na wolne.... pobyła trochę w domku.... odpoczęła...
    a tak ....///
    chyba od dzisiaj zacznę biegać..( a że przerwa w staraniach) ost... to tylko jadłam i jadłam ;) i rozjadłam się na maxa ..ha ha ;) czuję się okropnie...
    i nie mam energii do niczego///
    gabi a Ty ćwiczysz????
    ja tak na wiosnę to ćwiczyłam ostro :) a na jesień już mi minęło;)

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę zwolnić się z pracy :( muszę szukać czegoś nowego,bo zwariuje. Już mam dość. Gabryska ja sobie tak samo myślę ale no cóż, ciąży nie ma, praca do dupy. Jakbym była w ciąży to akurat za rok konczylabym studia, wyjechalibysmy z malenstwem do Anglii i byłoby super a tak ? Czekam i czekam już tyle miesięcy. Jest mi smutno tak że nawet sobie nie wyobrażacie..

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ