Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette widzę, że jedziecie nad morze udanego wypoczynku Wam życzę ;* my się wybieramy pod koniec sierpnia początek września. Zobaczymy jak Mikuś się zaklimatyzuje w nowym otoczeniu. na chwile obecną uwielbia jeździć w samochodzie i jak jeździmy do rodziców albo do teściów to nie mam problemu, żeby go uśpić. ciekawe czy mu sie odmieni to. ogólnie ja to się dziwie w kogo on taki spokojny no nie powiem są noce gdzie daje nam w kość, ale jak czytam niektóre matki to mój Mikuś to anioł w ludzkiej postaci
Paulette, cachaarel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlgus to super ze jedziecie odpoczniecie sobie chociaz a w ktore strony ruszacie? Bo my to tu zaraz z brzegu. Stegna i te okolice.
Kurcze u Ciebie jiz 45 dc a do 1-go niby blisko ale w takiej sytuacji sie dluzy. Moze Groszka wyhaczy? tego Ci zycze a jesli nie to aby @ przyszla jak najpredzej a nie jak ja dostalam lutke i z nia owulacje haha -
Znam Stegne jak własną kieszeń. Jeździłam tam z rodzicami często hah ale nie mam z nią dobrych wspomnień ale mam nadzieję, że u Was będzie ok. My jedziemy do Władysławowa- uwielbiam mimo tłumów haha.
Nie nastawiam się na ciążę dziewczyny ale brzuch mi dołem tak wywalilo, że siedzieć nie mogę bo mnie uciska strasznie wgl dziwnie się czuje i sama ze sobą nie mogę wytrzymać -
nick nieaktualnyHejka
a ja nie jadę na wakacje nigdzie ;P jedynie z wrocka w rodzinne strony ) wreszcie rodzinę zobaczyć bo ich już od grudnia nie widziałam.. ;p
u mnie 28 dc zero bólu piersi... u mnie chyba będzie podobny cykl jak u was laski... bo to dziwne...w 23 dc juz mnie piersi bolaly a teraz nic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie dziś 24 dc oby ten cykl nie był za długi.
dziś już wyjeżdżamy. jeszcze niestety tylko do szkoły muszę jechać na 3 lekcje i sprawdzian jeszcze mam grrr porażka. gdyby nie to zaliczenie to już bym sobie długi weekend zrobiła, ale nie mam ochoty na drugie terminy
Miłego i udanego weekendu Wam kochane życzę :* -
nick nieaktualnyHej. U mnie 31 dc zrobilam dzis test z rana bo czulam ze moze sie udalo bo ten cykl byl jakis inny i w ogole. A tutaj takie rozczarowanie mimo ze to 2 cykl staran, a przytualnia bylo tylko 4 dni : 13 16 19 i 20 dc myslalam ze sie wstrzelilismy ale widpcznie nie od rana placz ;(
Paulette udanych wakacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo u mnie dziś 35 dc w pracy bolało mnie troszkę podbrzusze ale tak jakoś inaczej własnie jak zawsze, piersi nadal nie bolą, za to w nocy bardzo bardzo bolało podbrzusze nie wiem od czego.. myślałam że na @.. ja już przygotowana na @ podpaska na noc założona ;p a tu nic... nadal..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette robiłam test 30 i 34 dc i nic nie wykazało. więc to na pewno nie ciąża... bo choćbym miała owulacje w 20 dc czy 21 to powinien test już coś pokazać...pobolewa mnie podbrzusze razem z nim i część lędźwiowa pleców ( nad tyłkiem), pewnie mam jakieś zapalenie... ostatnio w nocy mnie tak bolało że nie mogłam spać z bólu.. pomyślałam że na okres ale nie..nadal czekam.
-
nick nieaktualny