Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyteż mam taką nadzieję i Kochana musimy dotrzymać umowy - jak ja idę na fioletową, to Ty za mną więc proszę działać i nie protestować
Aha - i mam nadzieję, że jak to sie okaże prawdą, to będę mogła zostać z Wami na tym wątku tak się tutaj dobrze czuję z WamiPaulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana umowa to umowa nie ma innej opcji
no pewnie, że będziesz mogla zostać, bo tak tylko we dwie zostaniemy... Większość dziewczyn z tego co widzę liczą na wakacje, albo od razu na październik, a na wrzesień nie ma nikogo .gabi544, małe marzenie, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalbo we trzy chodźmy na tamtą stronę i będzie git
kurcze - wczoraj robiłam zakupy w aptece internetowej, kupowałam tam acti globin, witaminy dla męża i wiecie co - trafiłam na super ofertę ! provag 20 tabletek i żel do higieny intymnej 40 ml w cenie 24 złote! Gdzie ja u siebie płacę za same tabletki muszę dać w aptece 39 złotych. NIe wiedziałam nawet, że tyle można zaoszczędzić szok normalniePaulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya no ja tam też zamawiałam, to płaciłam normalnie, ale ja tylko kilka rzeczy tam zamawiałam
to pewnie teraz może jakieś promocje mają widzę, że warto tam zaglądać nie tylko jak się coś potrzebuje, ale czasami warto bo może jakąś promocję da się upolowaćgabi544, małe marzenie, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie ja też miałam nie kupować tego ,ale jak zobaczyłam to aż szkoda było opuścić taką okazję
miałam zrobić ciasto ucierane z owocami, ale tak mi się nie chce już mnie leń bierze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 16:55
Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:może i kochane macie racje.. nie potrzebnie się obwiniam...
małe marzenie, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:albo we trzy chodźmy na tamtą stronę i będzie git
kurcze - wczoraj robiłam zakupy w aptece internetowej, kupowałam tam acti globin, witaminy dla męża i wiecie co - trafiłam na super ofertę ! provag 20 tabletek i żel do higieny intymnej 40 ml w cenie 24 złote! Gdzie ja u siebie płacę za same tabletki muszę dać w aptece 39 złotych. NIe wiedziałam nawet, że tyle można zaoszczędzić szok normalniePaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny