Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:to i tak dobrze, że się zgodził. Bo niektórzy to są tacy dumni, że ty kobieto się badaj jak chchesz i na co chcesz, ale jego wołami na jedno badanie nie zaciągniesz - tacy delikatni:D
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Paula - dokładnie na co nam ta umiejętność, oni częściej potrzebują tej celności
ciekawa jestem jak by Mateusz się zachował jak bym go chciała wysłać na takie badania kiedyś powiedział, ze nie ma problemu, ale może tylko taki cwany na długo przed czasemgabi544, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:On tak na luzie podchodził do tego i bardziej się tym szczycił i podniecał tak jak by miał przejść przez ogień teraz to już tylko na imieninach mu się wypomina to się złości ale mógł się nie chwalić
No fakt, po co się chwalił, mógł się spodziewać, że rodzinka to zapamięta na dłużej, skoro się podniecał
małe marzenie, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Podejście jak do wyzwania - niczym upolowanie mamuta chciał się wykazać? hehhe..
No fakt, po co się chwalił, mógł się spodziewać, że rodzinka to zapamięta na dłużej, skoro się podniecałPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:no dokładnie dlatego wolę laptopa a oni niech sami sobie trafiają
ciekawa jestem jak by Mateusz się zachował jak bym go chciała wysłać na takie badania kiedyś powiedział, ze nie ma problemu, ale może tylko taki cwany na długo przed czasem
Paulette - może myśłi że nie trzeba będzie się badać, a powiedział to tak bez zastanowienia A może jednak poszedłby bez wahania. A Ty jak myślisz? jakby do tego podszedł?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 16:05
Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Paulette - może myśłi że nie trzeba będzie się badać, a powiedział to tak bez zastanowienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 16:06
małe marzenie, gabi544, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:Gabrysia a przepraszam że się zapytam bo nie pamiętam czy pisałaś (chociaż na pewno) ale na telefonie już nie chce mi się wracać. Który to cykl starań ? ?
małe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:NIe ma problemu - to nasz 7 cykl starań po poronieniu. Ale odliczyć jakiś 2 miesiące, bo miałam problemy z tarczycą, choć o tym nie wiedziałam (ale staraliśmy się w niewiedzy)
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Gabi nie mogę się napatrzeć na ten Twój test tak bardzo bym chciała, żeby jutro wyszły u Ciebie dwie kreseczki całą noc będę trzymać kciuki
Dziękuję Kochana ja dziś chyba nie zasnę pewnie się przebudzę około 3 i polecę, dlatego dzisiaj od jakiejś godz. 18:00 nie będę nic pićPaulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Dziękuję Kochana ja dziś chyba nie zasnę pewnie się przebudzę około 3 i polecę, dlatego dzisiaj od jakiejś godz. 18:00 nie będę nic pić
A pytałaś się którychś dziewczyn co o tym sądzą i o teście i o wykresie ??gabi544, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:aa rozumiem kochana. a wcześniej długo się staraliście? brałaś może tabletki antykoncepcyjne ? teraz to ja tak żałuję, że je łykałam...
KOchana nie ma co się obwiniać i zadręczać - nie ma chyba reguły na to. Moja siostra np. brała tabletki anty przez 6 lat (od 18 do 24 r.ż) i po odstawieniu zaszła w przeciągu 4 miesięcy (choć to była wpadka ). Więc tym bardziej myślę, że to chyba nie ma jakiejś reguły, że to przez tabletki -
nick nieaktualnyPaulette wrote:pisz w wiadomości prywatnej co Ci wyszło, bo wiem że będę miała problemy ze snem i jak tylko laboratorium otworzą idź na betę
A pytałaś się którychś dziewczyn co o tym sądzą i o teście i o wykresie ??
Na betę polecę pewnie około 9, bo pobierają od 8 do 10 krew, a w poniedziałek zawsze jest dużo ludzi, więc jak się rozluźni, to pójdę wyniki będą około 12 pewnie, bo to szpitalne
oczywiście, że napiszę pewnie od razu zaznaczę na wykresie
a o test pytałam - dużo osób napisało, że jest pozytywny. A o wykres jeszcze nie, choć nie wiem, bo mam dużo różnych godzin pomiaru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 16:19
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to tabletek nigdy nie brałam. ale racja jest taka, że to każda kobieta inaczej przechodzi i taj jak Gabi napisała nie ma co się obwiniać.
Będę co chwilę patrzeć na wykres jak tylko wstanę wejdę na komórke i liczę, że ujrzę zieloną kropkęgabi544, małe marzenie, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny