Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana pewnie, że widać :* jej *.* super . idziesz jutro na betę ??
jak dla mnie to nie jest żadna reakcja chemiczna, ani nic z tych rzeczy. Dziewczyny nie które pisały, że były w ciąży i testy im wychodziły po jakimś dłuższym czasie. Mi jak się nie udało w zeszłym cyklu to testy po czasie nie szalałymałe marzenie, gabi544, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba jeszcze za wcześnie jutro powtarzam test i zobaczymy co i jak
no niby nie bolą, ale jednak on nie chce "tego" badać, bo się będzie stresował, że ktoś mu wejdzie czy coś jak z dzieckiem.
A plany nam się zmieniły. Właśnie zjedliśmy obiadek, mąż dryluje świeże wisienki dzisiaj zerwane u rodziców moich i za chwilę idę ucierać ciasto z wisienkami. mmmm
A na wakacje - my mamy we wrześniu jechać nad morze na tydzień, ale jak się uda zaciążyć, to nie jedziemy, bo jednak boję się gdzieś dalej ruszyć, jestem już po jednej stracie, wolę być w pobliżu mojego lekarza.
A Ty gdzieś się wybierasz?Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie ma co się stresować chociaż ja pamiętam jak mój brat na to szedł ojej jak on wtedy panikował hahaha nie zapomnę tego i do tej pory mu to pół rodziny wypomina a on się burzy ale sam się wcześniej chwalił jak by powiedział w tajemnicy to by mu nikt nie wypominał, a że sam zaczął to ma teraz :D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:ja wróciłam ze spacerku z moim mężem i teraz oglądamy tv trochę krzyczy na mnie że tylko stukam w ten tablet ale co tam niech sobie marudzi
gabi544, małe marzenie, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiem Ala - mam zamiar jutro lecieć póki mam jeszcze wolne ostatni dzień
Ale byłby piękny prezent na urodziny dla męża, które ma we wtorek
Alicja - a Twój brat miał jakieś problemy z płodnością? Jeśli można wiedzieć?Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:aaa oby tylko pogoda dopisała jedziecie gdzieś na wakacje ???
A jeśli chodzi o takie prawdziwe wakacje to zamierzamy się wybrac już po sierpniowej @ tak muszę policzyć na dni płodne i wtedy pojedziemygabi544, małe marzenie, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:ja wróciłam ze spacerku z moim mężem i teraz oglądamy tv trochę krzyczy na mnie że tylko stukam w ten tablet ale co tam niech sobie marudzi
Haha - a propo. Mąż powiedział, że jutro jedziemy po nowego tableta dla mnie, bo ten mnie tak irytował, trzy razy pod rząd mi się zawiesił i musiałam go resetować, a ja zobaczyłam ostatnio i mówię mu że taki fajny, niedrogi powiedział, że mi kupi i mam przestać marudzić
i u nas jest wręcz odwrotnie - jemu to nie przeszkadza, wręcz sam mnie namawia, żebym sobie popisała, bo jemu komputera nigdy za dużo, a jak ja jestem zajęta ovu, to on też może sobie posiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 15:54
małe marzenie, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:wiem Ala - mam zamiar jutro lecieć póki mam jeszcze wolne ostatni dzień
Ale byłby piękny prezent na urodziny dla męża, które ma we wtorek
Alicja - a Twój brat miał jakieś problemy z płodnością? Jeśli można wiedzieć?gabi544, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe a niech kupuje jak masz się złościć tylko to lepiej żebyś nowy miała ja to w ogóle nie lubię tabletów więc mi to nie potrzebne czasem skorzystam z Mateusza ale ja zawsze mam problem trafić w to co chce zeby cos wpisac, albo zamknąć i mu zawszę oddaje i mówię że do trafiania to są faceci a nie my kobiety
małe marzenie, gabi544, Seniorita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałe marzenie wrote:kochana pewnie, że możesz pytac o wszystko. ogólnie to niby nie mieli problemu. ale tak moja bratowa urodzila pierwsze dziecko i później za dwa lata chcieli starac się o kolejne dziecko. ale im się nie udawało i to lekarz powiedział mojej bratowej żeby meża wysłała na badanie nasienia i dlatego poszedł
Paulette lubi tę wiadomość