X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne przesladuja mnie ciezarne!!!
Odpowiedz

przesladuja mnie ciezarne!!!

Oceń ten wątek:
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj skąd ja to znam.... Jestem w takim wieku że wszyscy znajomi po kolei się żenią/wychodzą za mąż i co chwile o kolejnej ciąży/urodzeniu słyszę. I wieczne pytanie - kiedy w końcu wy...

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • izaabeelka Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie...moje dwie najlepsze koleżanki są właśnie w ciaży i nawet maja ten sam termin porodu, nie dawno sie dowiedziałam ze moja kolejna koleżanka też jest....cieszę sie oczywiscie z ich szczescia ale tak w środku jest mi strasznie źle że ja nie mogę tak samo...a najgorsze w tym wszytskim są pytania kiedy Wy, przecież to takie proste, siadasz robisz co trzeba i masz...już nie mam siły nawet odpowiedać tylko mówię na odczepnego że kiedys na pewno.

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na uczelni w grupie są 4 ciężarne i jedna która na dniach rodzi, wszystkie mówia teraz Twoja kolej a co ja mam powiedzieć?! to nie takie proste!!!:(

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj moja siostra przybiegła z informacją że moja stara dobra znajoma jest w ciąży i w lipcu będzie rodzić. Do tego zaznaczyła że to tak samo jak Ania (moja kuzynka). No i na koniec tekst, a wy kiedy? latka lecą - nie ma na co czekać!

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ