przesladuja mnie ciezarne!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj skąd ja to znam.... Jestem w takim wieku że wszyscy znajomi po kolei się żenią/wychodzą za mąż i co chwile o kolejnej ciąży/urodzeniu słyszę. I wieczne pytanie - kiedy w końcu wy...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja mam podobnie...moje dwie najlepsze koleżanki są właśnie w ciaży i nawet maja ten sam termin porodu, nie dawno sie dowiedziałam ze moja kolejna koleżanka też jest....cieszę sie oczywiscie z ich szczescia ale tak w środku jest mi strasznie źle że ja nie mogę tak samo...a najgorsze w tym wszytskim są pytania kiedy Wy, przecież to takie proste, siadasz robisz co trzeba i masz...już nie mam siły nawet odpowiedać tylko mówię na odczepnego że kiedys na pewno.
-
u mnie na uczelni w grupie są 4 ciężarne i jedna która na dniach rodzi, wszystkie mówia teraz Twoja kolej a co ja mam powiedzieć?! to nie takie proste!!!
-
wczoraj moja siostra przybiegła z informacją że moja stara dobra znajoma jest w ciąży i w lipcu będzie rodzić. Do tego zaznaczyła że to tak samo jak Ania (moja kuzynka). No i na koniec tekst, a wy kiedy? latka lecą - nie ma na co czekać!Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -