Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne przesladuja mnie ciezarne!!!
Odpowiedz

przesladuja mnie ciezarne!!!

Oceń ten wątek:
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj skąd ja to znam.... Jestem w takim wieku że wszyscy znajomi po kolei się żenią/wychodzą za mąż i co chwile o kolejnej ciąży/urodzeniu słyszę. I wieczne pytanie - kiedy w końcu wy...

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • izaabeelka Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie...moje dwie najlepsze koleżanki są właśnie w ciaży i nawet maja ten sam termin porodu, nie dawno sie dowiedziałam ze moja kolejna koleżanka też jest....cieszę sie oczywiscie z ich szczescia ale tak w środku jest mi strasznie źle że ja nie mogę tak samo...a najgorsze w tym wszytskim są pytania kiedy Wy, przecież to takie proste, siadasz robisz co trzeba i masz...już nie mam siły nawet odpowiedać tylko mówię na odczepnego że kiedys na pewno.

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na uczelni w grupie są 4 ciężarne i jedna która na dniach rodzi, wszystkie mówia teraz Twoja kolej a co ja mam powiedzieć?! to nie takie proste!!!:(

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj moja siostra przybiegła z informacją że moja stara dobra znajoma jest w ciąży i w lipcu będzie rodzić. Do tego zaznaczyła że to tak samo jak Ania (moja kuzynka). No i na koniec tekst, a wy kiedy? latka lecą - nie ma na co czekać!

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ