przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadira wrote:U nas podobnie. Co klinika to inne zasady, w Gamecie od razu proponowali IUI, w Invikcie wszystko zależy od tego dziwnego testu HBA
bo kurcze jakby bylo to jakos tak bardzo ważne to kazda klinka by tego wymagała -
nick nieaktualnyNadira wrote:Jak przekalkulowalam wszystkie koszty, to raczej HSG robić nie będę, a jak jedno IUI sie nie powiedzie przy słabych parametrach nasienia to nie wiem czy jest sens powtarzać to wkoło
ja sie jeszcze mecze z mysla o tym hsg... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane
ja zniklam bo mnie spanie zmoglo usnelam z komorka w rece
matko dziewczynby jak mi naparza brzuch kluje ciagnie nie wiem juz jak tonazwac na dodatwek jestem wzdeta jak balloonWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 07:47
-
nick nieaktualny
-
Aniu watpie .. boja sie tylko zeby nie jakas torbiel ;/ bo nawet przy sikaniu mnei ciagnie.. i promieniuje na biodro ;/ szczegolnie lewe ;/
-
Nadira wrote:Dzień dobry
Aniu no-spa z espumissanem i będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny, tak sobie czytam, że skoro mój ma powyżej <1 leukocytów w nasieniu to pewnie jest jakas bakteria o tym się dowiem jutro jak dostane wyniki posiewu, ale teraz tak sobie myślę, czy z tą domniemaną bakterią trzeba udać się extra do androloga, zeby wypisal jakies leki na to cholerstwo czy jak bede u gina to on tez cos zaraadzi? Chyba nie... ?
i co to znaczy, że jest podwyższona ilość komórek spermatogenezy? bo ma byc <5 mln a on ma powyzej?
Jutro odbiore posiew i umowie go do androloga chyba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 12:41
-
generalnie jak wyjdzie jakas bakteria to gin tez moze wypisac recepte na antybiotyk
komorki spermatogenezy to niedojrzale plemnik ...
skoro jest ich powyzej to warto isc do androloga/urologa..zeby sprawdzic co hamuje ich dojrzewanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 12:45
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny