przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
jest to normalne ..np w przypadku zwiekosznej temp jader .. nie jest to nic bardzo patologicznego .. moze akurat byl niedawno przeziebiony ..
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ee no luz
ale geenralnie polecalabym zeby isc do urologa/androloga..jednak oni najlepiej oceniaja sytuacje..co warto a czym nie warto sieprzejmowacsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Część kobitki! Aniu 84 może jednak?! Byłoby fantastycznie! My wczoraj oficjalnie pożegnalismy dni płodne serduszkowaniem i teraz czekam na @. Ale jestem pożądanie przeziebiona więc nic z tego. O czy ja mówię , nic się od dwóch lat nie zmienia a ja się oszukuje że to przez przeziebienie. Zresztą pogorszyły się wyniki męża. Mam doła! Sorry że tak smyncę od rana. Przydał by się kopniak w pupę ! Która ma ochotę?Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualnyzoe31 wrote:Część kobitki! Aniu 84 może jednak?! Byłoby fantastycznie! My wczoraj oficjalnie pożegnalismy dni płodne serduszkowaniem i teraz czekam na @. Ale jestem pożądanie przeziebiona więc nic z tego. O czy ja mówię , nic się od dwóch lat nie zmienia a ja się oszukuje że to przez przeziebienie. Zresztą pogorszyły się wyniki męża. Mam doła! Sorry że tak smyncę od rana. Przydał by się kopniak w pupę ! Która ma ochotę?
Ja kopnę na pobudzenie:p
Nie ma smyncenia,proszę tu natychmiast pyszczek od ucha do ucha!
A z czymś ie pogorszyły wyniki męża? -
baby1991 wrote:Ja kopnę na pobudzenie:p
Nie ma smyncenia,proszę tu natychmiast pyszczek od ucha do ucha!
A z czymś ie pogorszyły wyniki męża?
Jak walka z nałogiem?Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!A mi się dopiero @ rozkrecila ja to już gdzieś mam tą ciążę i starania bo i tak nic nie wychodzi żele, testy owu,full witaminek, hormony a jedynie co to dupa od tego wszystkiego rośnie i musze popinkalac na orbitreku przez to! Mam focha na ciążę i starania!! Takie dziś mam nastawienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:00
Ania_84, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dzień dobry!A mi się dopiero @ rozkrecila ja to już gdzieś mam tą ciążę i starania bo i tak nic nie wychodzi żele, testy owu,full witaminek, hormony a jedynie co to dupa od tego wszystkiego rośnie i musze popinkalac na orbitreku przez to! Mam focha na ciążę i starania!! Takie dziś mam nastawienie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka, aipoite, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aipoite wrote:zapisuje sie do Waszego klubu z tymi staraaaaniami, moge? to jakis zbiorowy foch widze