przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej,postanowiłam założyć taki watek ponieważ tak naprawdę jest nas tu sporo z takim problemem, jednak jesteśmy rozsiane po różnych watkach a fajnie jest walczyc ze wsparciem innych osob borykajach sie z podobnym problemem,zapraszam
Z., Maniuś, Mimbla, kita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i Ja
Słaba morfologia męża bo tylko 2%, aglutynacja na plus ..
Plemników mamy dużo bo w ejakulacie 256 mln. Żywotność 87%, Ruch AB 75%
A u Mnie brak owulacji( pierwsza owulacja była w ostatnim cyklu,dzięki CLO i Pregnyl ) , niedoczynność, PCO (niby)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:39
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Aniu, kupiłaś mężowi jakieś witaminki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:48
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:tak bierze fertilman , witamine c 1000 i wit e 500+ porzucił: palenie, kapiele w wannie, słodycze, ciasne slipki, pije duzo napojow oshee z selenem, cynkiem itp jeszcze chciałam mu kupic orzechy brazilijskie ale 0,5 kg 50 zł ;/ w auchanie
Mój ma podobny skład, bo L-karnityna, Koenzym z Wit.E , Maca, Olej Lniany, Wit.C 600 bądź 1000, Salfazin ..
Co do orzechów , to w Intermarche widziałam małą paczuszkę Orzechów za 8 zł, bodajże jest tam 200g.Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Mój ma podobny skład, bo L-karnityna, Koenzym z Wit.E , Maca, Olej Lniany, Wit.C 600 bądź 1000, Salfazin ..
Co do orzechów , to w Intermarche widziałam małą paczuszkę Orzechów za 8 zł, bodajże jest tam 200g. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Aniu, Mój je Mace w proszku i jak na razie nie narzeka
Widocznie nie każdy może ten specyfik brać
Cześć Paullapaaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Sama myślałam o założeniu takiego wątku więc dopisue się i ja. U nas morfologia 1%. Plemników malo bo bodajze 22 mln w całym ejakulacie i mało ruchliwe.
Karmie męża podobnym zestawem co Lena i mam ogromną nadzieję że to cos pomoże. Nibawem robimy drugie badanie.
Wierzę że będzie to wątek który udowodnie że i ze słabymi parametrami nasienia da się zajść!
Pozdrawiam,
Zetka
Maniuś, Lena87, paaulla84, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. wrote:Hej
Sama myślałam o założeniu takiego wątku więc dopisue się i ja. U nas morfologia 1%. Plemników malo bo bodajze 22 mln w całym ejakulacie i mało ruchliwe.
Karmie męża podobnym zestawem co Lena i mam ogromną nadzieję że to cos pomoże. Nibawem robimy drugie badanie.
Wierzę że będzie to wątek który udowodnie że i ze słabymi parametrami nasienia da się zajść!
Pozdrawiam,
ZetkaZ., Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem dziewczyny czy orientowałyście sie ale my po konsultacji w klinice invicta łapiemy sie na "cito" bez wymogu rocznego leczenia na ivf rzadowe, ale to dopiero jak wszystko inne tzn leczenie u m nie przyniesie skutku, tzn mamy do końca roku czas na poprawę, badania, leczenie a jak nie to od nowego roku zaczynamy procedurę właśnie w Invikcie.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Nie wiem dziewczyny czy orientowałyście sie ale my po konsultacji w klinice invicta łapiemy sie na "cito" bez wymogu rocznego leczenia na ivf rzadowe, ale to dopiero jak wszystko inne tzn leczenie u m nie przyniesie skutku, tzn mamy do końca roku czas na poprawę, badania, leczenie a jak nie to od nowego roku zaczynamy procedurę właśnie w Invikcie.
Ja się nie interesowałam invitro bo a) mam nadzieję że nie będzie mi to potrzebne b) metody wspomaganego rozrodu po prostu nie wchodzą u mnie w gręDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017