przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:to spokojnie na clo beda piekne owulki:)
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, Świetna wiadomość z tym IVF ale czy podejdziecie ?
Ja, My zastanawialiśmy się już nad tym, jeśli leczenie nie przyniesie efektów to zapisujemy się do kliniki ..
I gdyby zaproponowali IVF to nie zastanawiała bym sięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:49
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Aniu, Świetna wiadomość z tym IVF ale czy podejdziecie ?
Ja, My zastanawialiśmy się już nad tym, jeśli leczenie nie przyniesie efektów to zapisujemy się do kliniki ..
I gdyby zaproponowali by Mi IVF to nie zastanawiała bym sięLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Czyli troszkę badań jest do wykonania
Ja jutro idę na monit, ciekawa jestem czy coś się wykluło po CLO .Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW tamtym cyklu też miałam pięknie, pęcherzyk jeden przy ostatnim monicie miał 20 mm a endo 17 mm , pregnyl 10 000 ..
Gdzieś tam nadzieja się tliła że przy tak dobrym rokowaniu, może udało się .. ale szybko opadłam na ziemięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:05
-
Ania1986 wrote:ja w tym cyklu tez clo noi mam tzn miałam 3 konkretne pecherzyki do pekniecia , edno 10,6 mm a wiec wszystko gotowe na ciaze, tylko zeby kijanki chciały wspolpracowac ehh
No to trzymamy mocno kciuki za kijanki!
A Tobie Lena jak w ostatnim cyklu jajcorki zaskoczyły po CLO to myślę, że i w tym dadzą radę A i męża kijanki trochę już podrasowaliście więc trzeba być dobrej myśli i mieć nadzieję! Na którą masz jutro monit? Żebym wiedziała kiedy mocno zaciskać kciukiLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Od 12 przyjmuje, więc będę już tam siedzieć
No tak. Ach ta kochana służba zdrowia Mój mąż ostatnio czekał 3 h na przyjęcie do lekarza Więc miejmy nadzieję, że pójdzie szybko i przyniesiesz pozytywne wieści!
Dobrej nocki wszystkim!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No dobra dziewuszki to i jak sie dopisze
hmmm.. nie wiem czy to nazwac problemem z nasieniem.. bo to racej brak go
noooo slae meski problem spowodowany nasieniemLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHope2 wrote:Hej! I ja się do Was pragnę przyłączyć. U nas nastąpiła poprawa, ale i tak szału nie ma. Ruch postępowy poniżej normy, morfologia 4%, a było 2%. Działamy dalej i liczę też na wasze wsparcie
Witamy kochana! A powiedz mi ile macie plemników? I co TWój mąż stosował ze nastąpiła poprawa? Super że morfologia mieści się w normie, a na ruchliwość Wit c 1000 i godzinkę przed stosunkiem niech wypije jakiegoś red bula, colę, kawę bo to działa na kijanki jak spid;P
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny