przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Rumianku
Wizyta dzisiejsza , Endometrium 7,5mm dwufazowe, pęcherzyk na prawym jajniku 14,1 mm
USG było robione na niezłym sprzęcie
Kolejna wizyta w poniedziałek i jeżeli do tego czasu pęcherzyk podrośnie i nie pęknie to pregnylWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:24
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Rumianek wrote:ania_84 paaulla84 i tu sie spotykamy
Maniuś, paaulla84, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Rumianku
Wizyta dzisiejsza , Endometrium 7,5mm dwufazowe, pęcherzyk na prawym jajniku 14,1 mm
USG było robione na niezłym sprzęcie
Kolejna wizyta w poniedziałek i jeżeli do tego czasu pęcherzyk podrośnie i nie pęknie to pregnyl
tym razem już sie uda -
XxMoniaXx wrote:Aniu za rok o tej porze to Ty już będziesz z wózkiem biegać
a gdzie jescze do in vitro
moj cel to ciaza w 2015 roku ale skrzetnie bee zbierac wiruski na blizniaki hih
dzis obralam jajko i co dwa zółtka i to nie faszerowane w hodowli tylko z wioski od ciociLena87, Maniuś, paaulla84, Ania1986, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Ja myślę że już w tym roku wszystkie spotkamy sie na fioletowej i nie przyjmuje wiadomosci ze bedzie inaczej.
Paaulla ja tez sie nad tym zastanawiałam ale jednak zrobiłam posiew. Wyszło wszystko ok. Ania pewnie bedzie wiedziała
Mi sie zbliza @ wczoraj było plamienie a dziś tempka poleciała na okresową czekam tylko na ból brzucha. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ale to nie jest szkodliwe ?
trzeba by zapytac lekarza. A jaką dawkę bierze?
znalazłam coś takiego:
Przedawkowanie witaminy C
Nadmiar witaminy C przyjęty z pokarmem jest wydalany z moczem, gdyż jest to witamina rozpuszczalna w wodzie. Dlatego też trudno jest przedawkować witaminę C. Jednakże w wielu badaniach klinicznych dowiedziono, że dzienne spożywanie kwasu askorbinowego w dawce powyżej 1000 mg sprzyja powstawaniu kamieni nerkowych. Nadmiar witaminy C przekształca się w kwas szczawiowy, który w drogach moczowych wytrąca się z wapniem, w postaci kamieni. Megadawki witaminy C pochodzącej z preparatów witaminowych powodują również dolegliwości ze strony układu pokarmowego w postaci nudności, bólów brzucha, zgagi. -
nick nieaktualnyRumianek wrote:trzeba by zapytac lekarza. A jaką dawkę bierze?
znalazłam coś takiego:
Przedawkowanie witaminy C
Nadmiar witaminy C przyjęty z pokarmem jest wydalany z moczem, gdyż jest to witamina rozpuszczalna w wodzie. Dlatego też trudno jest przedawkować witaminę C. Jednakże w wielu badaniach klinicznych dowiedziono, że dzienne spożywanie kwasu askorbinowego w dawce powyżej 1000 mg sprzyja powstawaniu kamieni nerkowych. Nadmiar witaminy C przekształca się w kwas szczawiowy, który w drogach moczowych wytrąca się z wapniem, w postaci kamieni. Megadawki witaminy C pochodzącej z preparatów witaminowych powodują również dolegliwości ze strony układu pokarmowego w postaci nudności, bólów brzucha, zgagi.
kurcze moze lepiej jak bedzie pil co 2 dzien te 1000 mg? -
ja swojemu tak ustaliłam co drugi dzien wlasnie. Ale nie pytałam o to lekarza sama tak wymyśliłam. Musiałabys może skonsultować z kimś kto się lepiej zna.
A kochana słuchaj zadowoleni jestescie z tego FERTILMANa? Myślę nad tym suplementem właśnie. Bierze 1 czy 2 dziennie? Są juz jakieś efekty czy dopiero zaczęliście kurację? -
nick nieaktualnyRumianek wrote:ja swojemu tak ustaliłam co drugi dzien wlasnie. Ale nie pytałam o to lekarza sama tak wymyśliłam. Musiałabys może skonsultować z kimś kto się lepiej zna.
A kochana słuchaj zadowoleni jestescie z tego FERTILMANa? Myślę nad tym suplementem właśnie. Bierze 1 czy 2 dziennie? Są juz jakieś efekty czy dopiero zaczęliście kurację?
-
Witam w weekendowy poranek!
U mnie słoneczko, kawka i spokój.
Też mam nadzieję, może złudną jeśli chodzi o mnie, że do końca roku przejdziemy na fioletową stronę mocy Taka nadzieja trzyma mnie w pionie
W kolejnym tygodniu powtarzamy badanie więc też jestem ciekawe odpowiedzi na pytanie o te leukocyty. Niby nie było ich, ale skoro powtarzamy to może jednak zrobić posiew?
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu!
paaulla84 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017