przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Aniu hsg będziesz musiała zrobić do ivf? Głupota po co drożność przy zapłodnieniu pozaustrojowym?Mi ppowiedziała że nie będę musiała tego robić, oprócz wzw macie jeszcze coś zrobić?
jest jeszcze lista badan ale one sa wazne tylko 3 miesieca a nie ktore meisiac takie jak FSH , cytologia, cytomegalia, HIV, HPV,
ale tego dokaldnie jestzcze niewiem bo my bylismy u Androloga w Novum.. a nie na wizycie kwalifikacyjnej wiec najpierw uzyskamy plemniory odopeor pozniej bede przechdzic procedure -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana ale my tu trzymamy kciuki wiec wiesz... jest nas troche na tym forum i jak wszystkie zacisa kciuki to zobaczysz ze sciemnieje
Ania1986, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojjj tam do badania wyrzuciliscie wszytskie zbedne z obnizonymi parametrami atreaz sostaly te najlepsze ;0
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Na pewno ściemnieje !
Jutro koniecznie na Betę leć, aby Nas poinformować ile wynosi
Czułaś się jakoś inaczej w tym cyklu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 15:46
Lena87, paaulla84, Z. lubią tę wiadomość
-
Dołączam i ja w sumie narazie zawiesilismy staranka ale mysle odnowic je od poczatku roku:D albo nawet wczesniej jak tylko maz przestanie brac antybiotyki:D
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rowniez gratuluje!
A tak poza tym to witam, watek jak najbardziej dla mnie wiec zaczelam czytac, ale tak sie podekscytowalam wiadomoscia Ani, ze prawie zapomnialabym sie przywitac.
Maz ma slabe wyniki, tylko 1% prawidlowych plemniczkow, do tego ruch tez kiepski, ale pracujemy nad poprawa. Maz lyka profertil od miesiaca.
Staramy sie ponad poltora roku, wiec czuje juz troche presje.
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Aniu Gratuluje kochana!!!!!!!! a powiedz mi z jakimi wynikami zaszlas?
Lepkośc ++
Aglutynacja brak
Koncentracja-4,92 norm powyżej 15mln
Liczba plemników-14,77 norm powyżej 39 mln
Koncentracja komórek okrągły 0,2 norm poniżej mln
Ruch szybki postepowy typ a 0 norm powyżej 25%
Ruch postepowy pr a+b 4 norm powyżej 32%
Plemniki hyperaktywne 0
Plemniki ruchome 12,8% norm powyżej 40%
Żywotność 42% norm 58%
Prawidłowa Budowa 2% norma 4%
Z nieprawidlowa główka 84%
Z nieprawidlowa wstawka 4%
Z nieprawidlowa witka 10%
Uwagi
Zliczono 5 plemnikow o ruchu a i b
czyli DRAMATpaaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane u nas zaskoczylo na tych parametrach bo maz rzucil palenie od 12.08 od 16.08 zaczol brac fertilman a 18-19 .08 mialam owulacje a wiec nie bylo by mocnych aby cos sie poprawilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:44
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Z.
Mi tez daje to duzo nadziei, mimo ze lekarze wysylaja nas na ivf
Z liczebnoscia tez u nas nie najlepiej, doslownie na granicy - ogolem 39.20 mln a koncentracja 17mln. Abstynencja przed badaniem byla dosyc dluga bo 7 dni. Wyniki moze nie sa tragiczne, no ale jakos sie nie udaje...
Ania1986, Z. lubią tę wiadomość