przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o profertil zobaczcie na sklad z androvit nasz lekarz powiwdzial ze androwit jest wg niego najlepszy a tanszy zdzwilo mnie to bo wszyscy polecili profertil a tu lekarz z kliniki niepkodnosci o naprawde dobrej opinii mowi mi ze androwit
-
nick nieaktualnyja sie zdecydowalam na profertil glownie po przeczytaniu kilku wypowiedzi dziewczyn z ovu i innych forow, skusilo mnie to, ze pomaga na "wszystko"
Jestem bardzo ciekawa efektow, ale jeszcze za wczesnie na badania.
Wkurzylam sie tylko, bo tydzien temu zamowilam kolejne opakowanie i jeszcze nie przyszlo, a te co mamy juz sie koncza -
My po powrocie do staran tez bedziemy sie suplementowac i po 3ch msc zobaczymy czy cos ruszylo...chyba ze po drodze zdazy cie cud
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
kochana ja tez wierze ze sie uda ale nie teraz bo maz byl 3 tyg w szpitalu gdzie go nafaszerowali ketonalami i jakimis mocnymi antybiotykami i wczesniej tez zastrzyki bral wiec dluuugo juz faszerowany tym jest i zdrowe nasienie by oberwalo a co dopiero to nasze marniutkie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania mi forum bardzo duzo dalo "spotkalam" tu naprawde wartosciowe dziewczyny ktore nieraz wyciagaly mnie z dolkow wspieraly i pomagaly:D a przede wszytkim rozumialy jak nikt inny...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️