przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rumianek wrote:dziekuje Aniu Jestes naszą skarbnicą wiedzy.
tego dowiedzialam sie dzieki mojemu neurologowi jak sie [ytalam czy moge brac wiesiolka itp przy mojich lekawch powiedzial z e tak ale min 1 po lub przed bo oleiste table witaminy utrudniaja wchlanianie sie lekow tym samym zmniejszaja ich dzialanie -
Dzien dobry ak wogole
ja dzis mam rozmowe z lekarzami..zobaczymy co zaproponuja jako powrot do wspolpracy -
Witajcie Dziewczynki
u nas tez nie fajnie z plemniczkami nawet bardzo nie fajnie bo tylko 0,170 mln/ml i wiekszośc nie ruchliwa
Staramy sie o kwalifikacje do badan klinicznych na bezpłatne invitro w Novum. Jestśmy na etapie robienia róznych badan do kwalifikacji m .in czekamy na wizyte w Poradni Genetycznej.
U meża w ostatnim czasie ujawniła sie tez choroba genetyczna dystrofia miotoniczna typ 2, jest to choroba miesni dziedziczona z pokolenia na pokolenie w stosunku 50/50. Mąz bierze leki od skurczy i bolu miesni ktore niestety według opinii dr Wolskiego z Naszego Bociana maga miec zły wpływ na kolejny wynik badania nasienia
No ale zobaczymy moze kilka plemniczkow sie znajdzie i dostaniemy sie na te badania
Mam do odsprzedania witaminki dla naszych panow
kupiłam je dla meża ale nie może ich brac bo strasznie rozwalaja mu watrobe i chce kupić tylko cos w jednej kapsułce. Kupiłam po dwa opakowania i po jednym jeszcze mi zostało w całosci( oprocz L- karnityny 3 tab zjadł ; ))
Salfazin 100 zl ( 15 zl)
Selen +wit E 100 tab ( 5zl)
L- karnityne 27 tab (15zl)
Tran z witaminami A+D+E. 60 kaps (5 zl)
Kontakt na priv lub mail [email protected] -
Cześć kochane,
u nas też dzisiaj piękne słoneczko, zaraz się zbieram i jadę do siostry bo wyszła dzisiaj ze szpitala (jest w 8 miesiącu ciąży i słabo czuła ruchy małego więc musiała być na obserwacji,na szczęście wszystko jest ok) Odbiorę później moją chrześnicę ze szkoły (1 klasa) ciekawe jak jej wrażenia
Pozdrawiam -
Dzień dobry ja mam jaja z testami ciążowymi. 2 września pozytywny, beta negatywna, dzisiaj pozytywny znowu. Idę w poniedziałek na kolejną betę, bo ani temperatura, ani szyjka nie wskazują na @, choć bym już chciała, bo porobiłabym znowu hormony.
Swoją drogą co dać w prezencie na chrzciny bratanka? Mogą być jakieś body, czy coś? Ogółem idę tylko z przyzwoitości i dla tego małego, bo jego rodziców nie toleruję. Wpadli, całą ciąże traktowali jakby jej nie było, ona stosowała jakieś tam swoje diety w wyniku których dziecko, choć urodziło się donoszone, ważyło 2005g i mierzyło 46cm oczywiście nie szczepi, ja rozumiem, że to prywatna decyzja, ale przez takie akcje powraca gruźlica, polio i inne niebezpieczne choroby.Mimbla lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Dzień dobry ja mam jaja z testami ciążowymi. 2 września pozytywny, beta negatywna, dzisiaj pozytywny znowu. Idę w poniedziałek na kolejną betę, bo ani temperatura, ani szyjka nie wskazują na @, choć bym już chciała, bo porobiłabym znowu hormony.
Swoją drogą co dać w prezencie na chrzciny bratanka? Mogą być jakieś body, czy coś? Ogółem idę tylko z przyzwoitości i dla tego małego, bo jego rodziców nie toleruję. Wpadli, całą ciąże traktowali jakby jej nie było, ona stosowała jakieś tam swoje diety w wyniku których dziecko, choć urodziło się donoszone, ważyło 2005g i mierzyło 46cm oczywiście nie szczepi, ja rozumiem, że to prywatna decyzja, ale przez takie akcje powraca gruźlica, polio i inne niebezpieczne choroby.
Właśnie to jest kiepskie, niektórzy starają się o dziecko przez lata i nic z tego nie wychodzi. Sama też zaczynam starania.
A niektórzy po prostu wpdają i się za bardzo tym faktem nie przejmują i mają dzieci...
gdzie tu jest sprawiedliwość ?
A jeśłi chodzi o prezent, to ja ostatnio kupiłam na pierwsze urodziny synka koleżanki taka plastikowa wywrotke do ktorej może siadać i go w tym wożą po domuMimbla lubi tę wiadomość
-
Chyba pieluchy im kupię, bo oni za bardzo pieniędzy nie mają, rodzice ich utrzymują, więc się przyda.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyto i ja tez sie witam z Wami kochane! troche dzis pospałam do 12:P no ale wolne mam , poza tym zaczełam walke z metformina i spiaca chodze;)
No wlasnie la czekamy
ja czekam na @ nie chce sie rozkrecic:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 14:12