przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
My miesiąc temu mieliśmy 4,3mln/ml, ruchliwość a+b 61% , prawidłowych 14%. I również słyszałam że HSG na nfz totragedia... Nie wiem czy płacić 500 zł prywatnie, i podchodzić 1 raz do IUI ( u nas szanse sa mniejsze bo test HBA mamy 60% czyli mała dojrzałość plemników) czy zaryzykować bez. Wszystko wyjaśni się po badaniu 28.02.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziewczynki a mam takie pytanie do was czy l-karnityna , l-arginina i maca po 500mg wystarczy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:57
-
Ania1986 wrote:No u nas po 10 marca będzie wiadomo czy też kijanki nam pozwolą na iui czy się dajmy na to nie pogorszyły
-
nick nieaktualnyNadira wrote:To ja trzymam już kciuki za 10 marca, a ty trzymaj za nas za badania na 28.02. Wizytę w Invikcie mamy 4.03 i mam nadzieję że zapadną już konkretne decyzje.
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:kochana no to sporo tego jest i musi być teraz dobrze trzymam kciuki za dobre wyniki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Kurcze trochę się obawiam tego ale może i to by spróbować hmmm
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:To jest nic innego jak buzdyganek ziemny a on jest kluczowym składnikiem np pro concepcio man,promen, permen king itp na fb jest staraniom grupa i jednej babeczki mąż miał 2 % morfologi. Brał promen przez pół roku i morfologia skoczyła do 28%
A mnie lekarz powiedział ze raczej nie da się poprawić morfologii i ze nie musi...dziwne:\ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny